Üye Görüşü Jelert Neden Çıktı?

Ben inanmıyorum değişiklik istediğine. Herif değişiklik tabelasında numarasını görünce şaşırdı, ne anlatıyor hoca.

O degilde degisiklikleriyle 3:1 giden takimin fisini cekti.

GSC Jelert'e daha fazla çöp çekmesin diye de çıkarmış olabilir.

Yav herseyin altinda birsey aramaniz normal degil artik. Paranoya insanlara donustunuz yeminle.

Kendisi macin sonlarina dogru kenara geldi, orada teknik heyetle bir konusmasi gecti. Sonra zaten tabelada numarasi gozuktu belli ki bir agrisi olmus.

Oyunu okuyamıyor 45dk herifler jelert tarafından denediler olmadı.Dur bu rakip atamıyor ben çıkarayımda atsınlar dedi başardı helal olsun.

Yanlış değişiklikti

Yalan 1 kere adam ağrı hissetse aaa ben mi çıkıyorum der mi

Yanlış oğlu yanlıştı ve hataydı

Ama bunlar olur yapçak 1 şey yok

Bu arada maçı bu değişiklikten dolayı verdik demek de doğru değil

Nelsson-Mertens daha kötü etkiledi

Ağrısı varmış hoca açıkladı, kendisi çıkmak istemiş. İlk mesaja veya başlığa ekleyelim.

Okan her hafta, her maç aynı hataları yapıyor. Lig takımları cezayı kesemiyor. Avrupa’da affetmiyorlar. Adamlar biraz daha yetenekli olsa fark yerdik. Oyunu tutmayı bileceksin. Ziyeş gibi halı saha topçusunu bu rakibe karşı oyuna sokmazsın mesela.

Art niyetlisiniz beyler ya da maci dogru düzgün izlemiyorsunuz

Adam yener ince ile konusmaya geldi saha kenarina

Yener ince ile taktik mi konustu yani

Agrisi oldugunu söyledi bacagini gösterdi hatta

Ekrana yansidi bu kendi gözlerimle gördüm

Ama hala art niyetli sekilde sacmalayanlar var

Ilk mesaja da ekleyelim

Her agrisi olan disari geliyor masallah
Jelert kac mac oynadi bu maci tamamlayacak abi ileri cikmayacak orda taha alinin onunde duracak o maci 5 dk daha oynayacak

Her bir yeri agriyan aninda cikiyor Omuzu cikip oynayan bulent korkmazin sucu neydi

Abdulkerimde ciksaydi ozaman adam igneyle oynadi kesin agrisi vardir

Geri
Üst Alt