GSC Haber Jelert, Southampton'a Kiralandı!

Ilginc herif yav, son üc yildir tuaf transferler yaptik dogru düzgun tutan olmadi

Jelert, ben ve benim gibi kendisini Copenhag'da izleyen herkesi bi şekilde patlattı. Kimisi en baştan istemem almayalım dedi gerçi. Ben gelmesini istemiştim, Sabri'ye benzetiyordum oyun tarzını. Gerçi benziyor o ayrı.

Fiziksel olarak zayıflığı orada da dikkat çekse de Copenhag'da genç yaşta düzenli olarak ilk 11 sağ-sol bek ve kanat bek oynuyordu. ŞL'de iyi performans vermişti, yani gelecek vaad ediyor gibi duruyordu. Bu da benim gibilere güzel ders oldu.

Bizi geçtim FM Scoutları bile bu herif hakkında karavana çekti. Fm 26'da bile hala çok iyi gelişiyor.

1765136720276.webp

Kaandan iyi yedek sağ bek olacağı kesin bence, kazık zaten girdi bari kalsın.

O halde kadroyu kuralım ligin 2. yarısı için

Jelert - Sanchez - Apokerim - Kazımcan
Torreira-Lemina
Sane - Sarah - Barış
Osi

saranın yıldız olduğu ligde oynayamaması üzücü. Hormon tedavisi mi yapsak acaba boyu iyi aslında sadece fizik gücü eksik kilo kas kütlesi aldırmak lazım. Görenler bu topçu mu u16 filan herhalde diyordur oynatmazlar şu haliyle tabi.

Herif o kadar silik bir performans sergiledi ki böyle bir futbolcumuz olduğunu unutmuşum

Okan'ın buna 9 Milyon bayıldırdığını düşündükçe ben

20250922_011153.webp

Bişi diyim mi, herifi hiç göndermeseydik şu son maçlarda valla işimize yarardı. Zaten maaşını biz ödüyoruz, yabancı hakkımızda vardı üstelik. Niye gönderdik ki?
Vir vir vir hakkinda yazip cizmeyin diye.

"Niye oynamiyor"

"Oynayamayacak kadar kotu mu"

"Kagit helva gibi"

"Ruzgarda ucan kagittan ucak gibi"

denmesin zirt pirt diye.

Geri
Üst Alt