GSC Anket Jelert Transferini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Jelert Transferini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

• iyi transfer

• idare eder

• Kötü

• Kararsızım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
21 yaş 97 resmi maç. Aynı nelson havasi var. 30a satamayiz ama performansı da memnun eder bence. Aldığı yıllık ücret denildiği gibi ise 10 bonservis takılmamak lazım. Gayet iyi hamle yaptik. Net bir transfer.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katkı verir ve iş yapar ama 9 çok fazla. Potansiyelli bir bek ama hiçbir zaman a plus olmaz.

Böyle adamlar için 5-6’dan fazla verilmez. Parlatsan bile 15-16’ya satarsın gibi.

Nelsson gibi maliyeti konuşulmaz, performans verir. Uzun yıllar beki kitlese yeter

Bi Meunier olcak gibi hissediyorum kendisinden. İskandinav topçudan zarar gelmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son dönemdeki performans düşüşünün sebebini merak ediyorum. 6 ay önce Kopenhag bu paraya bırakmazdı. Umarım toparlar. Gayretli bir oyuncu. Gayreti, inatçılığı Boey gibi.

Piyasadaki enflasyonun kimse farkında değil sanırım. Nelsson 2021'de 7'ye geldi. Şimdi istesek minimum 13 isterler.

Gayet başarılı laf olsun diye konuşanlardan ziyade yapıcı eleştirileri olan bir ortam olduğunda çabuk kaynasacaktir

21 yaşında, geçen sezon 45 maç oynamış ve cl tecrübesi yaşamış bir oyuncuya her yönden olumlu bakarım. ıcardi-mertens gibi yıldız isimlerin yanına böyle oyuncuları da eklemeliyiz.

Sol bekte çok iş yapar sağ beke atletik fizikli bir oyuncu almak lazım

Dursun'un yapabileceği maks transfer budur.

Kendisi bir Ünal Aysal değil sonuçta.

kariyer zirvesini gormus ve dususe gecmis bir oyuncu. insallah eski gunlerine doner.

Şıklarda "Skandal" seçeneğinin olmamasını yadırgadım.

Çok pahalı.
Yine de sol bek oynatırım. Bu da Ferdi gibi yardırıyor.
Son günlerde burnu sürten Guela'yi alırım

Geri
Üst Alt