Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.440
- 2.246
- 1.198
Buna şeytan bile güler Beratcım bekle Surprizim var yine sanakizin fotolari: güneş gözlüklü
kizin begendigi foto: senin güneş gözlüğü taktığın foto
daha ne kadar got olmak istiyon¿
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna şeytan bile güler Beratcım bekle Surprizim var yine sanakizin fotolari: güneş gözlüklü
kizin begendigi foto: senin güneş gözlüğü taktığın foto
daha ne kadar got olmak istiyon¿
kizdan like koparmaya calisiyon dimi güneş gözlülsüz fotolarına :livid::livid::livid:Buna şeytan bile güler Beratcım bekle Surprizim var yine sana
Farklı hatun ister misinkizdan like koparmaya calisiyon dimi güneş gözlülsüz fotolarına :livid::livid::livid:
Çok var la böyle vaktim olmadığımdan paylaşmadım.Ne hastası yahu beğenince hasta mı oluyorlar.Yasin bu kızlar sana hasta anladığım kadarıyla
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben öyle anladım birisi ciciklerini açmış falan bunlar mesaj hep.Çok var la böyle vaktim olmadığımdan paylaşmadım.Ne hastası yahu beğenince hasta mı oluyorlar.
Yalnız bu sene fitness e yazılacağım seneye Antalyaya yazın kızlarla takılırım herhal bu sene kız mız bakmıyorum kendime.Ben öyle anladım birisi ciciklerini açmış falan bunlar mesaj hep.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw ne alakası var kızın g.tü ile sivil bir darbeydi o ?? Klavyesi olan yazıo arkadashOlm kızın g.tü hükümet devirdi siz Yasin'in like muhabbetindesiniz hey Allahım...
Sen ne anlarsın lan fotodanyasin o hesaplar hayran hesabı kızın hesabı degil hahaha fotolar hep baska baksana
Habibe abi mi diyon.Kanım ısındı hanım kızımıza. İzdivaç olasılığını yüksek görüyorum.
Bir çay içmek isterim.
Bir de @Habib Aslan ve @Ozan Puki Abi'lerden den yorumlar almak istiyorum.
Stüdyo ortamı bunu yaptırıyor.Habibe abi mi diyon.