Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.315
- 267
- 958
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farklı maç izledik galiba; adam istediği gibi dripling yaptı, oyunu açan pasları rahatlıkla adrese gönderdi vs vs. Sallai iyiydi bu arada ama adam takımının en az yarısıydı hücumda, hayranlıkla izledim.şalainin cariyesi olarak yaşamına devam edebilir
Çok sevdiğim Barış ezer geçer bu yönlerden, evet. Ama Barış da hiçbir zaman onun bu maçta yaptığı gibi bir 10 numara fonksiyonu göremez. Her bakımdan 10/10 adam bize düşmez ki Osimhen bile öyle bir adam olmadığı için bize düşebildi.hızlı desen değil
güçlü desen değil
küçük düşünmeyin bu kadar
norveçli playmaker kanat mı lazım
çek 1 ŞELDERUP
Cimbom burası aloo
petter fala bunlarla olmaz
Singo karşısında izleseydik muhtemelen daha da vasat gözükürdü ama iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Farklı maç izledik galiba; adam istediği gibi dripling yaptı, oyunu açan pasları rahatlıkla adrese gönderdi vs vs. Sallai iyiydi bu arada ama adam takımının en az yarısıydı hücumda, hayranlıkla izledim.
hızlı ve güçlü bi kanat almayacaksak playmakerlığı efsane düzeyde olacak hocamÇok sevdiğim Barış ezer geçer bu yönlerden, evet. Ama Barış da hiçbir zaman onun bu maçta yaptığı gibi bir 10 numara fonksiyonu göremez. Her bakımdan 10/10 adam bize düşmez ki Osimhen bile öyle bir adam olmadığı için bize düşebildi.
Yakın zamanda izlediğim en iyi playmaker kanat performanslarından birini sergilediği için başlık açtım. Takımında başka üst düzey yetenekli adam olmadığı için sonuç alamadılar çok şükür.hızlı ve güçlü bi kanat almayacaksak playmakerlığı efsane düzeyde olacak hocam
Para var ki, para sıkıntısı yokYakın zamanda izlediğim en iyi playmaker kanat performanslarından birini sergilediği için başlık açtım. Takımında başka üst düzey yetenekli adam olmadığı için sonuç alamadılar çok şükür.
İsmail Kartal döneminde çok iyi performans gösteren, o zaman burada birçok kişinin iç çektiği İCK den çok daha iyi oyun kurucu; fiziksel güç ve hız bakımından hiç kıyaslamayalım.
Potansiyel diye alınmaz zaten. Bu performansı 20 yaşında gösteren biri için üç haneli rakamlar konuşulur. Olası transferler o denli idealize edilirse tek bir transfer yapılamaz...
Ne Schjelderup imiş ha? Aynı yaşta olsalar, tercihim net Hauge olurdu, samimi söylüyorum. Genç olması maliyetine yansır, parayı versen de getiremezsin muhtemelen.Para var ki, para sıkıntısı yok
Hauge olacağına Schjelderup olsun
Mitoma, Lang, Gnabry, Trossard, Tyrique George, Reiss Nelson, Hamed Jr, Ansu Fati, Duranville olsun
Bi dolu adam var