Jérémy Ménez Antalyaspor'da!

Aboooo eto-menez..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milan'dan Sosa dedikodulari da varmis. Onu da alirlarsa cok guzel hucum hatlari olur.

Ne kadar bonservis ödemisler? Baktim da Bordeaux da 2019'a kadar kontrati var.

Cok iyi transfer. Garry'i yasin'i filan top diye oynar.

Antalya 3 Milyon falan ödemistir bonservis icin o da maksimum.

Biz de gittik Garry denen beyinsizi aldik, hey Allahim ya.

bize gelse bile sevinceğim bir transfer olurdu

helal olsun iyi transfer :005:

geldikten sonra yapacağı ilk iş saçlarını sarıya boyatmak olacaktır

Yılın transferi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şu transfere bak ya helal olsun gs de ben büyüğüm diye ortalarda dolaşsın anadolu takımları seviyesinin bile çok gerisinde yönetiliyoruz türkiyede akhisarda oynaması gereken gary adlı bir adam 3.5 mio bonservis verilib gs ye alınıyor şaka gibi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalyaspor başkanının az önce konuşmasını dinledim. Adam gerçekten çok iyi konuştu. Vizyonu, kültürü, eğitimi, hedefleri yukarılarda biri belli ki. Ender bulunur Turkiye'de böyle başkanlar. O konuşurken Dursun aklıma geldi ne günahımız varmış bizim dedim

Dursun'un defolmasını kolaylaştıracak hamleler bunlar.

Dursununun her yerini yalayan ultrAşerefsizler ve kongren üyeleri bi MENEZ'e bakacak bir de TURGUT DOĞAN'a...

Antalyaspor başkanının az önce konuşmasını dinledim. Adam gerçekten çok iyi konuştu. Vizyonu, kültürü, eğitimi, hedefleri yukarılarda biri belli ki. Ender bulunur Turkiye'de böyle başkanlar. O konuşurken Dursun aklıma geldi ne günahımız varmış bizim dedim
YouTube

GSC App VIP Edition 1.0 ™

antalya ve alanyada iyi para dönüyor anlasılan. tabi parayı akıllı kullanıyorlar orası ayrı. birde turizm şehri oldugundan futbolcular sıcak bakıyor..

Bize gelse fena transfer olmaz idi..
Helal Olsun Antalya ya

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Geri
Üst Alt