Jermaine Jones Beşiktaş'ta!

yuh bu mu kötü transfer bence bjk için müthiş bir olay

Tolga

Serdar Sivok Lescott İsmail

Jones-Atiba

Olcay Fernandes Gökhan

Almeida

6 yabancılı 8taş kadrosu.bence lescott'uda alacaklar.Kaleci hariç yerliler berbat

Beşiktaş için yıldız niteliğinde bir transfer. Hem kişiliği de bozuk biriymiş adapte sorunu yaşamaz takıma.

adamların en büyük şansı kalecileri yerli, fenerde aynı şekilde. Biz 1-0 yenik başlıyoruz kadro kurarken.

Jones 32 yasına gelmiş, bir cacık olmaz.

bunlarin bir sürü orta sahasi var atibayi bile sag bek oynatiyorlar. defans bulamadilar bunumu alalim dediler:D

leş diyenler olmuş dalgamı geçiyonuz schalke niye bırakmış bu adamı onu anlamadım

Aynı tarz oyuncu Beşiktaş'ın orta sahasında zaten var. Neden aynı tip aldılar anlamadım. Ha agresif ve mücadeleci bir futbolcu. Yani çok ekstra katkı sağlamaz gibi.

Tolga

Atiba Franco Ersan Motta

Jones Oguzhan

Töre Fernandes Olcay

Almeida

Sent from my iPhone using Tapatalk

sıradan bir takım olan beşiktaşa gelmesi komik olmuş gerçi çok da iyi değil ya

bjk için iyi transfer şu anda.

Yok leş felan denmiş. Geçen sene oynamasın diye dua edenler şimdi leş yaptı. Yatın kalkın geçen sene rövanşta bu adam oynamadı bizi en çok zorlayan adamdı ortasahada. Ben çok şaşırdım rakip takım aldı diye leş 32 yaşında bilmem ne. Adam sürekli oynuyor üst düzey.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jones anca Dügün'de iyi oynar.

Besiktas icin iyi Transfer ama bizde Selcuk-Melo varken 18'e giremez mesela

Cöpinho

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

İyi transfer, bjk ye level atlatacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.

Jones'u bizim maçlarda çok beğenmiştim Atiba ile çok sağlam bir orta saha kurabilirler..BU sene son durumu nedir bilmiyorum ama geçen yıl epey formdaydı..

İyi transfer, bjk ye level atlatacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.

İşte bizim farkımız antu denilen çöplükte her yeni rakip transferine hayırsız olsun deniliyor tebrikler renktaş bize yakışmaz kendimize bakalım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jones'u bizim maçlarda çok beğenmiştim Atiba ile çok sağlam bir orta saha kurabilirler..BU sene son durumu nedir bilmiyorum ama geçen yıl epey formdaydı..

Atiba-Jones ikilisi ile çok koşan rakibi zorlayan fizik gücü yüksek bir orta saha oluştururlar. İnşallah takıma uyum sağlayamaz yoksa 2.lik sakata girer

Geri
Üst Alt