Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.512
- 4.002
- 458
Rezalet, yallah amatöre
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu niye Giresun almadı anlamadım. Yeni zelanda'dan rapçi sol açık getirdiler. Keşke Sesıddıkı da alsalardı.Yollayin da Nelsson'a lisans cikaralim. Yarim sezon full oynamis adami da dehleyemeyecekseniz ohoho
Yollayin da Nelsson'a lisans cikaralim. Yarim sezon full oynamis adami da dehleyemeyecekseniz ohoho
Ben olsam ben de Yedlin'i dehlerim ama 1.150.000 euroyu kimse vermez. Gelecek sezon da 1.100.000 alacakmış. Elinde Linnes ve Şener varken 3. sağ beki almayacaktık en başta.yedlin'i dehlesek daa iyi gibi.
Ben olsam ben de Yedlin'i dehlerim ama 1.150.000 euroyu kimse vermez. Gelecek sezon da 1.100.000 alacakmış. Elinde Linnes ve Şener varken 3. sağ beki almayacaktık en başta.
Sekidika 250 bin euro alıyor. Bir yere kiralanabilir.
1150 de çok değil yav, köyünde filan o paraları kazanabilir milli oyuncu nihayetinde.
şener ve linnes'in de 2'si birden 1 bek bile değildi. yedlin fırsat transferi olarak geldiğinde değerlendirilmesi sürpriz değildi de cv'ye oranla hayatımda gördüğüm en şok performanslarından birini gösteriyo olabilir. elano filan da kötüydü de onun zaten oynamaya niyeti yoktu. bu herif kıçını yırtıyo çoğu zaman gene bi halt yiyebildiği yok. dirar bile fener'de bundan daha iyiydi.
diagne'ye 5 milyon teklif getiremeyen herifler mecbur sekidika'yı gönderir tabi o ayrı mesele ama mevcut performansla galatasaray'da olmayı hak eden herif yedlin değil gibi.
yedlin'i dehlesek daa iyi gibi.
MLS muhabetti vardi ne oldu acaba