Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.714
- 94.833
- 4.978
Ne yaptığını gördün la 5dk içinde? top kaptırdı, yürüyor. Falcao koşuyor.@Emrah Duvar yararlı 1 adam olacak sanki. Soyledigin kdr çöp dğl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaptığını gördün la 5dk içinde? top kaptırdı, yürüyor. Falcao koşuyor.@Emrah Duvar yararlı 1 adam olacak sanki. Soyledigin kdr çöp dğl
Ne yaptığını gördün la 5dk içinde? top kaptırdı, yürüyor. Falcao koşuyor.
Hocam sen ne kullanıyosun ? Baya sağlam kafası var belliki.
2 Kez top geldi 1 çalım attı 1 pas verdi ne yapmalıydı ki
Son gelen topu calim deneyip kaptirmasi riskliydi. 90+ da basit paslarla oyunu gecistirmesi gerekir.
Daha erken belki(?) koca arkalının yerine alınabilirdi.Bunu sahaya sokanda suc mac son dklar defansif kosularin onemli oldugu dklar bunu sokuyorsun. Tahmin ettigim gibi sol kanatin defansif kosularini bozdu tamamen. Yani bazi maclarda ihtiyacimiz olabilir ama bu macta son dklarda bunu sokmak delisacmaligi
En iyi yaptığı şey çalım atmak, Futbolda en önemli karar en iyi yaptığın özelliğin üstüne gitmektir
daha erken olsaydi bisey degismezdi hatta gol bile yiyebilirdik sol tarafdan ben illah orda omeri cikarmak istesem taylani oraya koyardim suphesiz. ha feg ile degistirebilirdin orda bisey kayipetmezdin feg zaten kosmuyorduDaha erken belki(?) koca arkalının yerine alınabilirdi.
koca arkalı feg zaten :falcao:daha erken olsaydi bisey degismezdi hatta gol bile yiyebilirdik sol tarafdan ben illah orda omeri cikarmak istesem taylani oraya koyardim suphesiz. ha feg ile degistirebilirdin orda bisey kayipetmezdin feg zaten kosmuyordu
oynadı mıiyi oynadı bugün