# Jesse Sekidika

harcayalım falan demiyorum ama bundan bir şey olmaz ahbap

Yüksek ihtimal ama en azından kazanmaya çalışmak durumundayız. Yeri geliyor Oğulcan'a da ihtiyacın oluyor, Arda da takımın en iyi adamı oluyor, Taylan da yeri dolmayacak bir eleman olabiliyor, Sekidika'yı bile kazanamn gerekebiliyor. Şu an sineğin yağını çıkartmak zorunda olduğumuz bir konumdayız. Benim de Sekidika'dan çok umudum yok ama kötülendiği kadar da tu kaka bir eleman olduğunu düşünmüyorum. En nihayetinde Galatasaray için bir değerdir, bu yönetim baştayken hiçbir oyuncuyu kaldırıp çöpe atacak lüksümüz yok.

Maçı izlemedim bile ama yollayın gitsin 1 senede kendini gösteremez mi bir oyuncu ? Kerem bile 3 dakikada topçuyum diyor.

Günah keçisi bu mu oldu milyonluk essekler dururken ? Geçen yıl penaltı pozisyonu bu yıl da vermediği pas yüzünden sövülür durur..
Benim de bir beklentim yok kendisinden ama mantıksız geliyor ihale yıkılmasi maliyeti belli verilen sans belli

kendisine değil teknik ekibe kızıyorum. Kendisi 1 senedir doğru dürüst oynamıyor. Zaten kariyeri öyle fazla maçla geçmiş biri değil. Üstelik tamamen açık alan topçusu.

Ver süper ligde bir takıma kiralık. Gelişimine bak, sonra görelim.

20 maç son 10 dkda oynarsa sicip batirir tabi

oyuncu kazandirmak keske sanildigi kadar kolay olsaydi
her futbolcudan oyuncu kazandırılmaz,potansiyelini göstermesi gerek önce.keremi kazansın önce bunu oynatacağına, kerem de bir potansiyel görünüyor,bunda yok. keremden kat kat daha fazla süre aldı en ufak ışıkyok. burası darıca g.biriliği değil ki her maç sıdıka efendi top oynasın diye 45-90 dakika oynatalım.

Kendisinin neden alındığını hala anlamıyorum.

Beğenen nesini beğendi onu da anlamıyorum.

100 bin euroya genç bir Afrikalı getirsek daha fazla heyecan verirdi.

Bir de geldiğinde izlemeyip siyahi olduğunu görenler hızlı diyordu.

Hızlı değil
Çevik değil
İyi pasör değil
İyi şutör değil
İyi dribbling yapamıyor

Niye aldık yav 23 yaşında kariyerinde 50 maç olan herifi

Hızlı değil
Çevik değil
İyi pasör değil
İyi şutör değil
İyi dribbling yapamıyor

Oğulcan'ı neden aldıysak ondan işte, ya tutarsa transferi. Yaptırdığı abuk penaltı dahil benim o kadar gözüme batmadı sahadaki varlığı ama sahada ışıldamıyor da tabii. Oyuncu özelliklerine bakarsak Omar da denklemden çıkmışken Linnes'ten sonraki sağbek alternatifimiz olmasını isterim, o kadar boş bir oğlan gibi gelmiyor bana.

Hızlı değil
Çevik değil
İyi pasör değil
İyi şutör değil
İyi dribbling yapamıyor

Onyekuru bir vibe yarattı o dönemde. Arada bu da kaynadı.

Neden oynatılmıyor denildiğinde, hocanın bi bildiği vardır diyorduk.
Günlerce antremanlarda vs. birlikte çalışıyor bu insanlar. Kör de değillerse ki hocadan bahsediyoruz, görüyorlar neyin ne olduğunu. Bırakın forma vermeyi, ben bu herifi tesislere bile sokmam. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun ne yazık ki burası hayır kurumu değil, futbol kulübü :) Acilen diğerleri gibi kalitesiyle eşdeğer liglere. BAL liginde felan senelik 50 bin - 100 bin TL arası ücrete top tepebilir.

Oğulcan'ı neden aldıysak ondan işte, ya tutarsa transferi. Yaptırdığı abuk penaltı dahil benim o kadar gözüme batmadı sahadaki varlığı ama sahada ışıldamıyor da tabii. Oyuncu özelliklerine bakarsak Omar da denklemden çıkmışken Linnes'ten sonraki sağbek alternatifimiz olmasını isterim, o kadar boş bir oğlan gibi gelmiyor bana.

Sekidika ışık vermedi bu bir gerçek ama biz bu adamın özgüven kazanmasına da müsaade etmedik.. ilk hatasında günah keçisi oluyor son 20 dk oyuna girerek form tutmasını bekliyoruz.. Taylan geçen yıldan farklı ne yaptı da 11 oyuncusu oldu bir anda? Atıl gozuyle bakılan adam oynadıkça özgüven kazandı. Muhtemelen taylanin yerine birini alsak hiçbir sans verilmeyecekti son yarım saat oyuna girip birşeyler yapmaya çalışacaktı çoğu kişi de düşen takımın topcusunu aldık diye söylenecekti..
Yanlışlarımiz 1 değil 2 değil sekidikayi ozornwaforu madem begenmiyorsun kirala bir Anadolu takımına gör gelişimini ona göre ver kararını.. Zaten cogu takımda cer çöp adamlar oynuyor bir ışık varsa mutlaka bu adamlar forma şansı bulur

Hızlı değil
Çevik değil
İyi pasör değil
İyi şutör değil
İyi dribbling yapamıyor

Oynatılmadığından kötüymüş :)

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunun herhangi bir iyi özelliği olduğunu gördünüz mü

Kerem, ogulcan hatta bugün ozornwafor oynayinca iyi kötü isik veriyorlar. Bunda hic birsey yok, bombos topcu. Gönderilmeli

yürrrrrrrrrrrü ptt'ye oğlum gerçi orda da napacan sen bırak futbolu

Geri
Üst Alt