# Jesse Sekidika

Sezonun Sürprizi olur.

10 Assist
10 Gol

bekliyorum.

bu derdo nolucak bi de bi dünya para vermişler gizlice

Rezerv takımda oynamalı transfer sezonu bitene kadar. Belki birkaç gol atar da kiralamak isteyen çıkar.

bu adam iyiydi aslında.

bazen futbolcunun da istemesi gerekiyor. kerem uğraştı çalıştı ve bir noktaya getirdi kendini. sekidikada olmadı malesef.

Biz niye her futbolcuyla 16 senelik kontrat imzalıyoruz?

Adamların sözleşmesi bitmek bilmiyor ya.

Alacakları varsa alacaklarına karşılık sözleşmesini feshedelim. Nereye istiyorsa gitsin. Eyüp'te bile doğru dürüst forma yüzü göremedi. Bu saatten sonra bir şey olmaz bundan. Bizim reserve takım için daha genç oyunculara ihtiyacımız var.

Buna da bununla beraber ilgilendiğimiz Mehmet Özcan a da gereksiz adamlar dedik.

Mehmet Özcan gelmedi en azından, iyi tarafından bakalım

Statta izlediğimiz adamlar, az çok fikrimiz var, bizimkiler neresiyle izliyor anlamıyorum bunları

Ftden habersiz birinin alınma ihtimali varmı sence

Floryaya yöneticiyi bile sokmayan adam istemediği topçuyu sokarmı hiç
bilmiyorum abdürün sokmasıdır bu kesin. tam onun kafasında topçu bu. Hoca kanat istemiştir; bu da bedava sendika alıp getirmiştir. Yüzüne bakmadı çünkü FT

bilmiyorum abdürün sokmasıdır bu kesin. tam onun kafasında topçu bu. Hoca kanat istemiştir; bu da bedava sendika alıp getirmiştir. Yüzüne bakmadı çünkü FT
Psv gibi en önemli maçta abdurmu emanet etti komple sağ koridoru

Sende bazen ft aşkı canlanıyo,her canlandığında tm i aç yapılan transferlere kadrolara bak gel kendine

Geri
Üst Alt