Jesus, Fenerbahçe ile Şampiyon Olamayacağını Anladı ve Pes Etti

Murat Zorlu: Florya arazisi gassaraya peskes cekildi, biz niye durdurmuyoruz bunlari

napacaktin mal herif

hoca değişikliği genelde başlangıçta takımlara pozitif yansır, bu sebeple gitmemesi daha iyi olur sanki
O biraz takıma ve tribüne de bağlı. Yeni gelecek hoca kim olacak? İrfancan, Mert Hakan bunlar tribünle artık arası kolay kolay barışmayacak oyuncular bunları kullanacak mı? En önemlisi hakem iteklemeleri devam edecek mi? Hakem iteklerse yine öyle böyle kazanırlar.

Ali Koç ile kavgalı ayrılsınlar istiyorum ki birbirlerinin ipliklerini pazara çıkarsınlar...

Ali Koç' un ne dediği JJ un Futbol piyasasındaki itibarını hiç etkilemez ama Jesus'' un söyleyeceği birkaç cümle Koç' u bitirebilir. Türk Futbolunda gelmiş geçmiş en nefret ettiğim adam olabilir kendisi...

O biraz takıma ve tribüne de bağlı. Yeni gelecek hoca kim olacak? İrfancan, Mert Hakan bunlar tribünle artık arası kolay kolay barışmayacak oyuncular bunları kullanacak mı? En önemlisi hakem iteklemeleri devam edecek mi? Hakem iteklerse yine öyle böyle kazanırlar.
tabi hocaya bağlı ama genelde hoca değişikliklerinin %80-90nında ilk başta bi pozitif etki süreci oluyor futbolda

Umarım kovulmamıştır. Jesus dedem bizi bırakma. Büyük cimbomlu sakız reyiz

Bunlar güya piramitin tepesine ulaşmışlardı vakit şimdi o sivri uca oturma vakti mi

yalnız jesus her haltı yabancı basına sızdırıyor

ilk haber ordan cıktı

Şampiyonluklar masa başında alınıyor falan diye zırvalarken hedef saptırıp kendi yolunu yapıyor diye düşünmüştüm, şu an tescillendi. Kim istiyorsa kendini artık, "Fikrinizi değiştirmeyin ha sakın, ben kaybetmedim, yoksa çok kral top oynatıyorum ama benden çaldılar şampiyonluğu" mesajıydı işte Brezilya'lılara. Kovdurttu kendini resmen şimdi de 🤣

Lan koduğumun bunağı bari arenaya gel üçlü defansla çık da ondan sonra defol git nereye gidiyorsan.

Koyan oldumu bunu

Ekli dosyalar

• 8FFD7170-AF3E-4D44-B0CA-8F3172EA6E7A.webp
    8FFD7170-AF3E-4D44-B0CA-8F3172EA6E7A.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 57
tabi hocaya bağlı ama genelde hoca değişikliklerinin %80-90nında ilk başta bi pozitif etki süreci oluyor futbolda
Doğrudur lakin Fener'de bazı oyuncularda kafada bitirdi bence bazı şeyleri Valencia, Zajch gitmek için gün sayıyordur artık. İrfancan zaten enflasyon nedeniyle sözleşmesinden maddi olarak memnun değildir o da gitmek için kulüp arayışlarına başlamıştır yurtdışı olmazsa Başak gibi.

2. Arazigones vakasıı güzel para cukkalayip gidecrk

Masa başında kazanılıyor diyordu
Oturmuş işte masaya, kazansın bakalım

İsmaildi sergendi koçun vizyonuna yakışmaz
Zate ismail aklı varsa bir daha gelmez fenere, adamı resmen fasulye yerine bile kpymadılar

Ali Sami Yen'e gelip o suratını göremeyecek miyiz?

İnşallah bir kaç maç daha beklerler. Yeni hoca ivmesi takımı biraz götürür

Geri
Üst Alt