GSC Anket Jhon Duran Galatasaray'a Transfer Olmalı mı?

Jhon Duran'ı Ister misiniz?

• Evet neden olmasın

Oy: 21 19,6%
  • Hayır yav

Oy: 86 80,4%

• Kullanılan toplam oy
    107
  • Anket kapatılmış .
Bir sene kiralicaz Kaanim bonservisinden bize ne. O sozlesmesi bitene kadar kimse almaz anca kiralaya kiralaya bitirirler. Araplara 5m veririz gerisine karışmayız. Ucarak gelirler sonuçta durana giren çıkan olmayacak.
Muradım menajeri ve imza parası olmadan gelmezzz. Maliyet en az 15 Duran ın bize

22 yasinda genc bir superyildiz adayına futbolu bırakmış muamelesi yapılıyor hayretler içindeyim. Arabistana gitmese şu anda city veya psgdeydi. Paraya doymuş, futbola ac, kendini yeniden ispatlamaya muhtaç, GSmize ihtiyaç bir superyildiza kapımız mutlaka açıktır.
bu reel yorumun mu Muradım ironi algımı yitirmiş durumdayım

Uygun şartlar oluşursa ben isterim şahsen. Ama bonservisiyle değil, kiralık olarak. Olur da taşkınlık çıkarırsa da kapının önüne koyarız rahat.

maaşı icardi'den fazla yav
10+ milyon maaşla yedek alınmaz
3 adamlık maaş çıkar oradan

Süper lige gelmiş geçmiş en zeki futbolcu olan İcardi'nin yerini akli melekeleri yerinde olmayan eski fb topçusuyla doldurmak çok mantıklı iş gibi duruyor

Yalandır zaten de konuşulması bile saçma

@Alper Altun kemal ozbas uyemizin konu acma merakini gozlemlemis, bu hususta mesainizin artmasina sebebiyet olustugu icin uzuntumu iletmek isterim.

Fener manchester united gibi, bir oyuncu konusunda kesinlikle veri çıkarabilecek bir takım değil ama herif ne zenitte oynayabildi ne başka yerde astonda bile çok dalgalıydı performansı çok sıkıntı çıkarabilir iyi giden takımıda bozar bu denyo. Mesala bu adamın osimhen ile takışma olasılığı % 1000 gibi bir şey.

X'te ne kadar burukist varsa duranı istiyor

vallahi kulübü batırtacak bunlar

Çöpün teki. Yetenek olarak çok çok iyi olsa bile ki değil, karaktersiz biri olduğu kesin.

Umarım böyle aptal bir hamle yapmayız.

Fenerbahçe’nin loser havasını solumuş adamlardan uzak duralım

Geri
Üst Alt