jhon durán

Devre arası gittiği Zenitte 1 tane 90 dakikası yok. Dünyada 23 yaş altı başka forvet mi yok da bu sorunlu, gamsız adamla uğraşıyoruz anlamadım

Bu Jhon sorunlu biri her gittiği yerde dikiş tutturamamasından belli

davinson sanchezin oldugu takımda götü bası dağıtamaz bence. kafayı da futbola vermek zorunda son şansı. talih yüzüne güldü CL oynayacak kariyerinde ilk defa. CL dönüşlerinde çok fazla forma bulacaktır. iyi oynarsa elimiz aşırı rahatlar.

Bu herif iflah olmaz diyordum da bizden başka şansı kalmadı. Bizde de batırması demek artık anca 2. lig takımlarında falan oynaması anlamına gelir. Yaşının çok genç olması da artı.

Bu mal kafasını sadece futbola verse aslında gayet iyi de işte... Gelirse artık Davinson'un adam etmesini bekleyeceğiz.

Bu herif iflah olmaz diyordum da bizden başka şansı kalmadı. Bizde de batırması demek artık anca 2. lig takımlarında falan oynaması anlamına gelir. Yaşının çok genç olması da artı.

Bu mal kafasını sadece futbola verse aslında gayet iyi de işte... Gelirse artık Davinson'un adam etmesini bekleyeceğiz.
Davi kalırsa tabi

Tek tarafli fesih hakimiz varsa, bitik icardiden maliyeti düsükse derhal gelsin

İnanılmaz yükseldiğimiz bir oyuncu değil, Burdaki en önemli faktör orta saha ve 10 no için ciddi bütçeye çıkacaksak mantıklı bulduğumuz uygun maliyetle Osimhen’i iyi bir oyuncu ile yedeklemek olarak görüyorum durumu

Geri
Üst Alt