- 25 Kasım 2008
- 13.385
- 12.014
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam dostum icardi fotoğrafları bastırıp öpebilirsinHer fenerli eskisinin transferinde olduğu gibi içime sinmemektedir, üstelik orasını burasını tutup bize karşı gol sevinci yapan biri olduğu için iki kat sinmemektedir
Ben kolo muaniyi umunmuştum dostum ne icardisitamam dostum icardi fotoğrafları bastırıp öpebilirsin
çok mu ani oldu duran transferiBen kolo muaniyi umunmuştum dostum ne icardisi
Çok muani oldu evetçok mu ani oldu duran transferi
Nasıl böyle korkmadan ağzına geleni söyleyebiliyorsun. Bir icardi fanı gelirde götüme bıçak saplar diye düşünmüyor musun?gönülden hoşgeldin
sayende bir atletik geldi
bir obez gitti
obezsaray olmaktan kurtardığın için de formanı alacağım
Okan hocanın elinde nasıl bir makine olacak
Allahım bize o günleri bahşet göster
Göbeklerini kaldırabilirlerse gelsinler dostumNasıl böyle korkmadan ağzına geleni söyleyebiliyorsun. Bir icardi fanı gelirde götüme bıçak saplar diye düşünmüyor musun?
Ali naciKim yazmış bunu kaynak neymiş, sosyal medya çöplüğüne girmek istemiyorum
Muhtemelen şampiyonlar liginde garanti süre vericez onlarda tutarsa fazla zarar etmeden elden çıkartmaya çalışacak bu fener zenith mevzularindan sonra kimse almaz bunu.Biri şu kontrat olayını açıklasa ya. Bu herifin 2030’a kadar arap kulübüyle kontratı yok mu? Hem kiralama bedeli yok, hem de 4 milyona nasıl ikna ettik arap kulübünü? Herifler kiralama bedeli almayacaklar üstüne bir de 20 milyonluk maaşın 16’sını ödemeye devam mı edecekler?