Jimmy Durmaz Resmen Galatasaray'da

Öne geçtikten sonra rakibin ataklarını önleyemiyorduk, şu ana kadar aldıklarımız topu ayağında tutan, baskıdan kurtulabilen ve oyunu soğutabilen biçimdeler sanki bu açığımızı gideriyoruz.

Bu futbolcu mu ?Yoksa İşid militanı mı?
Tipine bakılırsa daha çok İşid militanına benziyor.

Vasat bir oyuncu.
Sırf yerli diye dünya para maaş alıyor.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Yonetimlerin her sene zamli sozlesme yapmasinin 1. nedeni gunu kurtarmak.2. neden ise 2 sene sonra yonetimde olacagim bile belli degil.Eger yonetimden dusersek yeni gelen yonetim benden daha fazla odesin mantigiyla boyle yapildigini dusunuyorum.

Adam yaslandikca maasi artiyor ulan. Bu iste bi terslik var.

İyi bari. Haberlerde hep 1.5 m Eurodan 3 yıllık sözleşme deniyordu. GB deki oyunu aklımda pek kalmamış, sadece top hakimiyeti iyi diye hatırlıyorum. Duran top kullanma özelliği iyi midir acaba? hele de solak olduğu için çok faydası dokunurdu...

Tövbe Tövbe, ne oglu?? Yapmayin,birakin bu küfür ve sirk islerini........
Arkadaşım süryaniler hz. İsa nın Hemşerisi deniyor... Onu kast ettim...
İnanç işlerine gerçekten hiç girmek istemiyorum ama hangi dinden olursa olsun tanrının en az bizim kadar şaka anladığını düşünüyorum.

Saygılarımla

Hayırlı olsun.

Şimdiye kadar sadece bunun ve Babel'in (mali boyutunu göz ardı edersek) transferini beğendim, Ozonwafor mu neyse onun hakkında bilgim yok birşey diyemem.

Diğer ikisi net gereksiz transferler hele hele Adem.

sent via GSC

Aslinda sakallari biraz duzeltsek arda diye saapariz daha da fit hatta hosgeldin Galatasaray'ın evladi 66 jimmy turan

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

İyi bari. Haberlerde hep 1.5 m Eurodan 3 yıllık sözleşme deniyordu. GB deki oyunu aklımda pek kalmamış, sadece top hakimiyeti iyi diye hatırlıyorum. Duran top kullanma özelliği iyi midir acaba? hele de solak olduğu için çok faydası dokunurdu...
serbest vuruslari ve penaltilari iyi.

biz niye adam yaslandikca maaslari yükseltiyoruz. Tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Ki 6 mio yillik cok iyi olurdu 3 sene
Bence doğru strateji.. oyuncu tutmazsa gönderme durumunda daha az ödeme yapmış oluyoruz.. ayrıca olası kur artışı durumunda yine karlı çıkmış olacağız.. bu durumun forumda neden eleştirildiğini anlayabilmiş değilim..

Geri
Üst Alt