Jimmy Durmaz, Yukatel Denizlispor Yolcusu!

yerliydi keşke vermeseydik acaba anlaşma nasıl

keske kazanmaya çalışsak.

herifin sakalı bile milletin gözune batiyordu
26245.jpg

Yav Yunus'u satın alma opsiyonlu kiraya gönderin, Jimmy'i yedek tutun. Sağlıklı, ne yapacağı belli herifi yolluyoruz, yedek kulübesinde kıçının kalıbı çıkan adamı kadroda tutuyoruz. Her işimiz ters.

Edit: Yunus da kiralanmış galiba. Neler oluyor bu camiada.

Yav Yunus'u satın alma opsiyonlu kiraya gönderin, Jimmy'i yedek tutun. Sağlıklı, ne yapacağı belli herifi yolluyoruz, yedek kulübesinde kıçının kalıbı çıkan adamı kadroda tutuyoruz. Her işimiz ters.

Edit: Yunus da kiralanmış galiba. Neler oluyor bu camiada.

Jimmy sevdandan vazgec usta

Jimmy sevdandan vazgec usta

Yav bir şey yapabileceğinden değil de o kadar para veriyoruz, yazık günahtır. Herifin 2 yıl daha sözleşmesi var, alakasız da bir para vermişiz. Olabildiğince faydalanmalıyız bence. Ki zaten kanatlar eksik pozisyonumuz, ligin bir noktasında illa ki ihtiyacımızın olabileceği bir yer gelecektir. Herifin eline maaşına karşılık bonservisini verebiliyorsak yarın otobüs biletini ben alayım ama ligde yerli statüsünde olan, yılda 1 milyon euro kazanan herifin maaşının hala yarısını da verip başka takımda oynamasına göz yummak işbilmezliktir. Fatih hoca gençlere hep mesafeliydi ama böyle en azından oyunu oturmuş orta yaşlı oyuncuları hep suyu çıkana kadar kullanırdı. Nedense bu Koray Avcı kılıklıya hiç şans vermedi, geçen sene Tuzla maçında gördüğü malca kırmızı karttan mıdır nedir.

başıma bir şey gelmeyecekse ben jimmyi beğeniyorum. İlk geldiğinde hazırlık maçlarında en dikkat çeken topçumuzdu kendisi duran topları da etkili kullanıyordu sağ iç ortaya güzel rotasyon olurdu adamı oynatmadık oynatmadık bir andan çok iyi oynamasını bekliyoruz bence şans verilmeli 60 maçlık maratonda

Aydin Kardesim yapiyor bu isleri.
Önce Bakalorz, Subotic, simdi‘de Jimmy.

Denizlispor a yardim ediyor ve simdi bizede.

Geri
Üst Alt