# Jimmy Durmaz

3-5-2 formasyonunda sol kanatta düşünülmeli. Sağda da Lemina ve Şener ile kısa vadede bazı sorunlar çözülebilir.

Bundan da yararlanamıyoruz. Hoş aldıklarımızın hangisinden yararlandık.

Rotasyonda oynatılacak adam şu an itibariyle bu herif değil babel-belhanda-feghouli. Sırf birileri bu yıldız değil diye mi oynatılmıyor nedir yani yarın büyük bir ekip kursak jimmy sevenler derneği diye tribünde bağırsak as oyuncu mu olacak yani her şey popülizm mi

Ligue 1’da her maç 11’e çıkmış adamın yüzüne bakılmıyor.

Özgüveni 0’a yakın..

Ben seviyorum Jimmy’yi. Hazırlık maçlarında iyi performans göstermişti kendisi. Top ayağına yakışıyor.

Ligue 1’da her maç 11’e çıkmış adamın yüzüne bakılmıyor.

Özgüveni 0’a yakın..

Ben seviyorum Jimmy’yi. Hazırlık maçlarında iyi performans göstermişti kendisi. Top ayağına yakışıyor.

Yazdiklarina ilaveten.. Jimmy mevcut kadro icinde duran toplari en iyi kullanan kisi. Oynatilmasi bu acidan da fayda saglar.

Fatih hocanin anasina küfur etmiş o yuzden oynatilmiyormus

Şu durumda mutlaka şans bulmalı. Kondisyonu kötü değil koşuyor takımın mücadele gücünü de yukarı çekecektir.

daha çok oynamali. yasin oztekin 2014/15 olma potansiyeli var hazirlik kampinda da etkiliydi

Sürekli kendini çizgiye atan Babel'den, iyice 10 numara gibi davranmaya başlayan Feghouli'den daha iyi kanat oynar. Savunma-hücum özellikleriyle bu takımın 4-4-2'ye uygun ender adamlarından diyebilirim. Daha fazla faydalanmalıyız bundan sonra.

daha çok oynamali. yasin oztekin 2014/15 olma potansiyeli var hazirlik kampinda da etkiliydi
korkarim o yaz kampinda calisdigi bosa gitti. adam bi 30 dk felan oynadi toplam bu sezon herlade. babel denen uyuz her mac ilk 11'de. jimmy oyuna girdikden sonra zaten bi hareketlilik getirdi sol kanatta. ozlemisim yemin ederim.

korkarim o yaz kampinda calisdigi bosa gitti. adam bi 30 dk felan oynadi toplam bu sezon herlade. babel denen uyuz her mac ilk 11'de. jimmy oyuna girdikden sonra zaten bi hareketlilik getirdi sol kanatta. ozlemisim yemin ederim.

baböl pembe kafali zenci arda gibi oynuyor

hayal kirikliga ugratti beni

hoca cemiye daha çok sans vermeli caliskan heriftir kendisi andone gibi

baböl pembe kafali zenci arda gibi oynuyor

hayal kirikliga ugratti beni

hoca cemiye daha çok sans vermeli caliskan heriftir kendisi andone gibi
aynen oyle babeli bir iki mac kes be adam jimmyyi dene oynat. valla bugun babelin yerine gelince aha kanat dedim. babel felan anca forvet oynar bu saatden sonra

Geri
Üst Alt