Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.674
- 2.538
- 458
Jimmy nerede göremedim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli Takım.Jimmy nerede göremedim?
yokmuşvar mi bu kadroda chl'de
uzulmusturyokmuş
bencede selcuk lesi yerine bunu alirdimuzulmustur
Selçuk yerine bu kadroya yazılabilirdi. Ve ya altyapıdan bir genç. Ztk için mi 1 milyon euro alan oyuncular transfer ediliyor? Biz ffp'den kurtulamayız böyle yönetilmeye devam edersek.
bencede selcuk lesi yerine bunu alirdim
Cl kadrosunda olmalıydı bu adam Selçuk yerine
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıklamay üşeniyordum Koskoca forumda biri çıktı açıkladıŞampiyonlar ligi kadro kayıt kuralları var. Kendi altyapından çıkardığın 4 oyuncu ve 15-21 yaş arasında en az 3 yıl Türkiye'de oynamış (yani ülkede yetişmiş) 4 oyuncu yazman lazım kadroya. En fazla 25 oyuncu yazabilirsin ve bu 4+4 kontenjanına yazamadığın her oyuncunun yerini boş bırakmak zorundasın.
Altyapıdan kimse yok zaten. Yazabileceğin 4 oyuncu kafadan gitti kaldı 21 hakkın. Gönderdiğimiz kadroda da Okan, Şener, Selçuk ve Adem Türkiye'de yetişen oyuncular.
Yani Selçuk yerine Jimmy'i seçebilmek gibi bir opsiyon yoktu. Jimmy'i ekleyebilmek için direkt Falcao, Nzonzi, Lemina, Seri, Feg... gibi adamlardan birini silmen lazım.
Şampiyonlar ligi kadro kayıt kuralları var. Kendi altyapından çıkardığın 4 oyuncu ve 15-21 yaş arasında en az 3 yıl Türkiye'de oynamış (yani ülkede yetişmiş) 4 oyuncu yazman lazım kadroya. En fazla 25 oyuncu yazabilirsin ve bu 4+4 kontenjanına yazamadığın her oyuncunun yerini boş bırakmak zorundasın.
Altyapıdan kimse yok zaten. Yazabileceğin 4 oyuncu kafadan gitti kaldı 21 hakkın. Gönderdiğimiz kadroda da Okan, Şener, Selçuk ve Adem Türkiye'de yetişen oyuncular.