# Jimmy Durmaz

Yav biz bu herifle 3 sene sözlesme yapmisiz ben bu sezon son senesi saniyordum.

Gecen sene Babel ve bununla 3'er sene sözlesme yaparken ne düsünmüs bizimkiler, inanilir gibi degil gercekten.

Bir de adam yasladikca maasi artiyor (6-7-8 Milyon TL), yemin ederim timarhane gibi kulüp.

Yav biz bu herifle 3 sene sözlesme yapmisiz ben bu sezon son senesi saniyordum.

Gecen sene Babel ve bununla 3'er sene sözlesme yaparken ne düsünmüs bizimkiler, inanilir gibi degil gercekten.

Bir de adam yasladikca maasi artiyor (6-7-8 Milyon TL), yemin ederim timarhane gibi kulüp.
Fatih Hoca ne yapiyosa bir bildigi varmis!

horoz-seker-akide-sekeri-haci-serif-621-19-B.jpg

afiyet olsun

Kamera alsaydık daha çok katkı sağlardı. (Jimmy)

3 yılda 21 milyon TL para kazanacaktır.

Fatih Karagümrük, Galatasaray forması giyen Jimmy Durmaz’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. (DHA)

sn. Terim'e teessüflerimi iletirim

Bizden giden messi olur anasını satayım

sirf 1 mac yuzunden goklere cikartmaya gerek yok ama su var ki feghouliye onca mac sans tanimak yerine kendisine daha cok sans verilebilirdi. Fatih hocanin bu konuyla inatci olmasi hos degil.

Geldiğinde sevindiğim ve her daim kadroda bulunması gerektiğine inandığım bir herifti. Adem Büyük katkısı alınabilirdi bu adamdan.

31 yasinda kiraya verdik adami

FB macinda iydi ama sonra bir daha görmedik, 2 mac kirmizi cezasindan sonra bugün kulübede oturmus.

Kalmaliydi bence bu sezon bizde

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Uzaktan etkili şutlar çıkardı bizdeyken hep, kalede Fatih olursa avlama ihtimali yüksek.

Geri
Üst Alt