Jimmy Durmaz

Yunan ligi pek takip etmedigim için yorum yapamam, ama Yasin Öztekin denilen kaziktan daha iyi olmalidir, ondan eminim.

Jimmy ve Erkan Isveç için golleri atarken bizimkiler gol atmayi unutmuslar.

Kardeşim Yunan Ligi bizim Ligden 2 tık üstte.Bizim transfer politikamızı değiştirmemiz lazım.Yasin Öztekin nedir yahu.Jimmy birde çalım atabilen birisi Yasinde ne çalım var nede tekniği var.

Kardeşim Yunan Ligi bizim Ligden 2 tık üstte. .

Katilmiyorum, adamlar bizim gibi çöp oyuncu almayi iyi biliyorlar. Seviye açisindan da pek fark yok. Panathinaikos gibi Kulüp TSLde ilk 5e bile zor girer. Olympiakos hariç neredeyse hepsi vasat oynuyorlar. Bi PAOK var, ara sira iyi oynuyor. Yunan kulüpleri sadece Avrupa liginde bakiyorum genelde - ara sira panathinaikos - olympiakos gibi derbileri izliyorum ama, ve Yunan futbolu ne kadar vasat oldugunu da görmüs oluyorum

Bizde profesyonel scoutlar olmadigi müddetçe öyle dandik pahali oyunculari almayi devam edecegiz. Söyle 5-10 Scout Almanyaya yerlestir, her transfer döneminde 2-3 Florya'ya getir. Işine gelirse, al. Işine gelmezse, alma. Ancak o zaman ucuz bir sekilde iyi, yerli yetenekler alabiliriz yoksa bu gidisle yeniden Adnan Polat dönemine geri döneriz.

brb

Son düzenleme:
Yunan ligi bizimkinden bile berbat. 1 tek Oly var, onlarda ama cok saglam takim. Atletico ve Juve'yi yendiler 2.siradalar, gecen sene kil payi ceyrek finali kacirdilar ManU karsisinda.

Jimmy'e zamaninda burun kivirmistim, ama bizimkilerin Yasin gibi bir yeteneksizi almak gibi hir sacmalak yapacaklarini bilmiyordum. Jimmy 5 tane Yasin eder.

5 kurus etmeyecek adamlar icin burada aglamaya gerek yok diye düsünüyorum. jimmy'den bir halt olmaz, en az yasin kadar berbat bir futbolcu.

Geri
Üst Alt