- 18 Temmuz 2009
- 80.659
- 225.077
- 5.093
Valla para dökecek olsam Kurzawaya dökmem ben Maehle'ye dökerim.Kiralamalayalım artık mis gibi fırsat transfer işte belhandayı sat linnesi falan sat al bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla para dökecek olsam Kurzawaya dökmem ben Maehle'ye dökerim.Kiralamalayalım artık mis gibi fırsat transfer işte belhandayı sat linnesi falan sat al bunu
Cihan haspolatli gibi abi escudero, biz asil youcef atal'i kacirmayacaktik sagdaŞL oynayacaktı işte onun etkisi olur belki. Sevilla'da da Escudero var ilk 11 oynamasına kesin gözüyle bakamıyorum.
Kulübü vermez maalesef sıkıntı orda ama gugayı verseler çok iyi olur maehledende ucuz hemValla para dökecek olsam Kurzawaya dökmem ben Maehle'ye dökerim.
Şu Başak maçlarında çılgın atıyordu ne ara Cihana evrildiCihan haspolatli gibi abi escudero, biz asil youcef atal'i kacirmayacaktik sagda
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
ŞL oynayacaktı işte onun etkisi olur belki. Sevilla'da da Escudero var ilk 11 oynamasına kesin gözüyle bakamıyorum.
Cerez parasina almislar vay beAtalanta'ya gitti.
1.3 m euroya aldıkları adamı muhtemelen 15 civarı bir bedele gönderdiler.