Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Beyler, saka maka su keyfi bize yasattip surda su kadar keyifli muhabbet donmesini saglayan yonetimimize hakkaten tesekkur ediyorum yaa, allahim ne kadar mutluyuz yaa Aziz Yildivim gibi bi baskanimiz yok diye! Adam gece ruyasinda topcu gorup transfer ediyo kendi kafasina gore, profesyonel yonetici ile parayi sonradan bulmus kacakci arasindaki fark iste... Helal olsun yonetime walla...

Son Dakika : Gelen haber dos santos'la Dönecek Haldun Üstünel Baros Değil Nonda Büyük İhtimalle Almanyaya transfer oluyor haberler bu yönde bir kaç güne herşey belli olur linderoth gitti yarın bazı detaylar ortaya çıkacak herkese iyi geceler bana gelen haber dos santosla dönecek haldun üstünel 5.5 milyon euro görünüyor değeri fakat hemen hemen yarı parasına transfer olucak deniyor herkese iyi geceler.

baris abi yazmis :D:D

Aman ALLAH'ım:eek:Bu adam yazdıysa o transfer yatar.50 tane isim attı Bir tane tutturamadı.

Dos santostan zarar gelmez umarım yeni Pedro olur bizde gelirse çok şeyler verebilir takımımıza.

Linderoth ve Nonda out

Jo ve Giovani Dos Santos in

Yabancılarımız:Kewell,Baros,Keita,Lucas Neill,Elano,Leo,Jo,Giovani

RİCA EDİYORUM, BAROS'un sözleşmesinin feshedilmesi söz konusu olamaz. Sadece DONDURULABİLİR, öyle olunca da ha sakat ha dondurulmuş, bir farkı yok, tabi uzun süre sakat olacaksa bu geçerli. Yani zaten oynayamayacak oyuncunun sözleşmesini dondurmak kadar normal birşey olamaz. Sene sonunda sözleşmesi biten NONDA ile yeniden anlaşılmayacağı için Baros da otomatikman rahatlıkla dönecektir, Beşktaş'daki problemi yaşamayız. Seneye Baros yine kadromuzda olacaktır. Zaten oynamayacak adamın kadroda olmasının bir faydası olmaz, tabi oyuncu ile mantık çerçvesinde anlaştıktan ve kalbini kırmadıktan sonra. Baros da gerçekten oynayamayacaksa problem çıkartmayacaktır, ortalığı velveleye vermeyin, Baros'un da onayı ile DONDURULURSA problem olmaz.

Ancak feshedilirse ben sizden daha çok tepki gösteririm emin olun...

Bu arkadaşın dediğini herkes dikkatlice okuyup velveleyi bıraksın!

bir Messi bir de Haldun Üstünel insan değil valla...

fenerli çapsız ntvspor'a bak reyting'ler tavan yaptı haberi nasıl ballandırarak anlatıyorlar fenerbahçe londrada kamp kursa gider manchester city'nin u 19 takımından oyuncu alır gelir dicem ama bunada garanti vermemem:D

PENNEARABIATA: JO GALATASARAY'DA

Aynen şöyle demiş en sonda:

Son gelişme: Galatasaray Dos Santos transferini de bitirdi. Ama Baros, Nonda ya da Linderoth üçlüsünden hangilerinin sözleşmesinin feshedileceğine karar vermeye çalışıyorlar. Bu konuda bir anlaşma sağlanırsa Meksikalı Dos Santos da Galatasaray'a katılacak.

Ustad asci mi bu herif penne all'arrabiata falan akilli olsun duyum yapmasin o!

Yarın okul var yatamıyorum:o

ne gün yaşıyoruz yahu...her dakkası full heyecan....

orta sahaya Dos Santos geldi desek Nonda gitti desek ee avrupada kim oynucak forvet????????

Sezon sonu da kaleye Vakabayaşiyi aldımı Üstünel,görev tamamdır :D

Dos Santos gelirse kimse hayır demez ama yinede keşke yerine iyi bi ortasaha gelseydi diyenler olabilir mesela benim gibi :D

Gio ne alaka yahu,

sol tarafta da sağ tarafta da kendi milli takımlarının değişmez oyuncuları var. Sağa koy Keita'yı, olmadı Elano, olmadı Arda... Sola koy Kewell'ı, olmadı Arda, olmadı Caner

Santos neyaaaaaauğğğğğ

son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.

Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.

Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.

Çünkü;

Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa... :)

Jo normalde forvet oynamıyor zaten.trasferdeki amac dewamlı sakt veriyoruz.ardanın kewell keita yerine oynabilen ve forvette oynata biliyorsun.aslın bu trasferle rbizim içinde hayırlı olmayabilir çünkü arda gidebilir:(

Jo opsiyonlu fakat opsiyonu kullanmanın değeri 8 milyon euro'ymuş. :)

yatın beyler yatın haldun da insan bu akşam bir şey çıkmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt