Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Neyi donduruyorlar yaa baros 2 ay sonra sahalara dönecek bence soğuktan ntvspor'un spikerinin beyni donmuş:D

Yahu hangi mantıklı yönetim fesheder ki? Askıya alır parasını ödersin, illa satacaksan sene sonu satışa çıkartırsın alıcısı elbet çıkar, merak etmeyin.

DONDURMAK ise sakatlığı uzun sürecekse ve topu topu en fazla 5-10 maç oynayabilecekse, onlarda da verimi çok şüpheliyse çok mantıklı olur, Baros da itiraz etmez, tabi gönlünü alır ve maddi olarak çok zarara sokmazsak adamı. Gelir tribünde oturur maçlarda bizimle beraber tezahurat yapar :)

dos santos u da alırsak yuh artık federasyon atacak bizi ligden çok güçlüsünüz diye:D

aziz yıldırım:

- yo yo :(

EKŞİDEN ALINTI zuhahaha

Zaten öyle oldu büyük ihtimal birde Nonda gidecek gibi Giovani Dos Santos'un gelmesi için

Gene NTV spor da duydum. Tobinin ve Nondanın menejerleri istanbuldaymış yönetimle görüşüyorlarmış. Sanırım 2 side yolcu. Hafta sonu Antep maçına yetişirmi JO??? Nonda giderse??:idea:

Bende duydum ama insallah spiker işkembeden sallamamıştır,gerçi ,3-4 kez söyledi.

Beyler Man.City Flamini ve Gagonun peşindeymiş..

Olası bir Nigel de Jong transferinde sevinirmiyiz :asd:

Dos Santos durumu nedir? Gelme ihtimali varmi? Haldun abimiz Ingilteredemi yoksa Almanyadami?

Artıkın premier lig'de oynamak istiyoruz alın bizi götürün bu fakir ligden:D

Beyler şaka maka Jo geldi ya :D

Düşünsenize bundan birkaç sene önce Canaydın döneminde Lukunku gibi adamlar geliyordu şimdi gelen adam Jo

arkadaşlar yönetim hayal edemeyeceğimiz oyuncuları getiriyor sıra bizde 2,yarı bütün maçları full stad oynamalıyız

frankın sayesinde gelebilir

şu an için % 44 lük oran var

transfermark de

beyler linderoth'u yarın yeşilköy havalimanından gönderiyoruz herkesi beklerim :sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt