Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Yok Emre'ciğim ya ne Sercan'ı. 12-13 M diyorlar bu çocuk için. Jo'dan çok mu daha iyi sanki?

Muhasebeci miyim ben yahu banane parasından..

Sercan'a mı sevinirdiniz Jo'ya mı dediler, Sercan dedim. İkisini de seyrettim, Sercan'da başka adamlarda olmayan öğretilemeyecek bir saha görüşü var. Jo kaliteli adam ama bu yok Jo da.

Bu parasını dert edenleri de anlamıyorum sanki herkes kulübün muhasebesini tutuyor.

Dos Santos'u fazla izleme şansı bulamadım ama bu adam için her mevkide oynar diyorlar.

Das santos farkli mevkilerde oynayabilen bir adam. Ben santrafor ve acik olarak seyrettim. Etkileyici bir adam. Bence bizde ilerde oynar. Sistemde cabuk ileri uc adami lazim. Orta sahada cift tarafli bir Lyon macinda izlemistim, xavi yerine 40 dakka oynadi, idare etti. Adamin 20 yasinda oldugunu tekrar hatirlatiyim.

Jo gelis sekli, maliyati ile buyuk basari. Yarim donemde takimi karistiramaz, ozellikle rijkaard varken. Kiralama bedelini forma satislarindan karisliyacak olmamamiz cabasi.

Bu denklemde bilinmiyen unsur, ikinci yaridaki hakemlerin durumu. Lig'in degeri 320000000 oldu diye, ona gore davranip davranmiyacaklari.

Jo için olumsuz düşünmeyelim. Baros'tan bu yıl fazla katkı beklemiyorum. Jo, Atletico maçlarında oynayabilseydi daha iyi olurdu tabi ama ikinci yarıyı iyi ya da kötü bir şekilde götürür. İyi izler bırakılırsa opsiyon kullanılır ve kalır. Önemli olan "yeni transfer kim olacak?" sorusu benim için. Haldun Üstünel geri dönmediğine göre mutlaka bir iş peşindedir. Ve umarım bu oyuncu Giovani Dos Santos yerine defansif ortasaha oynayan birisi olur.

Sercan'a mı sevinirdiniz Jo'ya mı dediler, Sercan dedim. İkisini de seyrettim, Sercan'da başka adamlarda olmayan öğretilemeyecek bir saha görüşü var. Jo kaliteli adam ama bu yok Jo da.

Bu parasını dert edenleri de anlamıyorum sanki herkes kulübün muhasebesini tutuyor.

:GOOL: hakkatten bravo

Harry Kewell & Milan Baros : 2003-2005, Liverpool

Harry Kewell & Lucas Neill & Neeskens : Avustralya Milli Takımı

Kader Keita & Milan Baros : 2007-2008, Lyon

Elano Blumer & Jo : Brezilya Milli Takımı

Elano Blumer & Jo : 2008-2009, Manchester City

Nonda & Lucas Neill : 2006-2007, Blackburn Rovers

Lucas Neill & Jo : 2009-2010, Everton

Arda Turan & Caner Erkin & Hakan Balta : 2005-2006, Manisaspor

Hakan Balta & Caner Erkin : 2004-2007, Manisaspor

Caner Erkin & Ufuk Ceylan & Hakan Balta : 2006-2007,Manisaspor

Caner Erkin & Jo : 2007-2008,CSKA

haldun üstünel transfer çalışmaları sürdüğü için ingiletere!de kaldı deniyor.hadi hayırlısı :D ama umarım dos santos gelmez :S

niye gelmesin? ne biliyorsun adam hakkında? hangi araştırmayı yaptın?

biz çok gördük bir maçta 20 km koşuyor,etiketinde önlibero yazıyor diye alınan linderoth gibilerini. 20 yaşındaki oyuncuya mevki etiketi yapıştıramazsın.

Off yaa 3 saat sonra kalkmam gerekiyo ama iyice keyiflendim simdi, Dos Santos da olursa hic uyumam:;)

Bu arada Ridvan'in dedigi cok onemli bir noktayi atliyoruz, satinalma opsiyonunu almak cok onemli, Ridvan der ki: Tek haneli yillarda transfer yaptiniz yaptiniz, yoksa Avrupa ve Dunya kupasi olan cift haneli yillarda fiyatlar tavan yapiyor hep, o bakimdan Gs cok akilli is yapti...

Sercana 12 milyon euro savuracak paramiz yok bizim paramiza yazik.

Jo da fizik var her iki ayaginida iyi kullaniyor özelikle sol ayagi müthis.

Dribbling özeligi var bitirilicigi var golü hissediyor kokluyor adeta.

Daha ne olsun renktas ?

Onun için demiyorum ki. Değmez diyorum o kadar paraya; Zira Sercan JO kadar kaliteli olsa M.City basar parayı onuda alır 19 Milyon sterline :):)

Sercana 12 milyon euro savuracak paramiz yok bizim paramiza yazik.

Jo da fizik var her iki ayaginida iyi kullaniyor özelikle sol ayagi müthis.

Dribbling özeligi var bitirilicigi var golü hissediyor kokluyor adeta.

Daha ne olsun renktas ?

İyidir canım zaten :) , biri soru sordu hangisine daha çok sevinirdiniz diye ona cevap verdim. Yoksa kimseyi ne olması gerektiğine dair ikna etmek gibi bir derdim yok.

Alıntı

haldun sen hiç gelme orda kal ihtiyaç oldukça biz sana haber veririz transfer lazım diye helal adamım sana senin gibi bir yönetici daha yoktur yeryüzünde...

...

Katılıyorum. Bizler taraftarız ve işimiz sadece destek vermek olmalı. Tabi Yıldırım Demirören tarzı bir yönetim anlayışına da ses çıkarmamak olmaz:)

antu'ya baktımda jo konusu 91 sayfa :D

Emre, ben sana katilmiyorum bu noktada, bana sanki Sercan sadece topu onune alip at gibi kosturuyor gibi geliyo hep, ne bi teknik ne bi hava hakimiyeti falan var gibi geldi, 2si de genc ama sanki elimde 2 forvet olsa Joyu ilk 11 cikarir Sercani yedegi yapardim ama neyse farazi seylerden bahsetmiyim simdi...

Harry Kewell & Milan Baros : 2003-2005, Liverpool

Harry Kewell & Lucas Neill & Neeskens : Avustralya Milli Takımı

Kader Keita & Milan Baros : 2007-2008, Lyon

Elano Blumer & Jo : Brezilya Milli Takımı

Elano Blumer & Jo : 2008-2009, Manchester City

Nonda & Lucas Neill : 2006-2007, Blackburn Rovers

Lucas Neill & Jo : 2009-2010, Everton

Arda Turan & Caner Erkin & Hakan Balta : 2005-2006, Manisaspor

Hakan Balta & Caner Erkin : 2004-2007, Manisaspor

Caner Erkin & Ufuk Ceylan & Hakan Balta : 2006-2007,Manisaspor

Caner Erkin & Jo : 2007-2008,CSKA

6 degrees of kevin bacon:D

niye gelmesin? ne biliyorsun adam hakkında? hangi araştırmayı yaptın?

biz çok gördük bir maçta 20 km koşuyor,etiketinde önlibero yazıyor diye alınan linderoth gibilerini. 20 yaşındaki oyuncuya mevki etiketi yapıştıramazsın.

Tottenham neden kullanmıyor bu çocuğu sence ? Bildiğim birşey varsa, Galatasaray'a gerekmeyen bir futbolcu olduğu. Topal ya da Sarp yerine, Hitzlsperger'i izlemenin çok çok daha iyi olduğu...

Sosyoloji diye bir bilim neden varki acaba?Sosyoloji bir bilim değildir cevabı gecikirmi ki acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt