Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Ayhan eskisi gibi olsa.

Elano, M.Sarp, Ayhan

Keita, Jo, Arda (Kewell)

Hagi yetenek olarak Maradona iş ahlakı olarak Peleydi. Jo yetenek olarak Pele, iş ahlakı olarak Maradonadır. Hagi'den sonra en büyük transferimiz hemde genç....

Mesela ? Ernst gibi bişey mi yoksa Lincoln misali ?

Lincoln gibi diğil, zaten Lincoln olsa hepsini gönderirim. :o

Vallahi, Hitzlsperger en iyi eleman şu anda aklımda ki, Stuttgart'ta ki kademe anlayışı aklıma gelince, milli takımdaki keza, biçilmiş kaftan... Nuri Şahin ikinci seçeneğim.

Ama mutlaka Bundesliga'dan olmalı, orta saha dediğiniz zaman... Defansif özellikeri kuvvetli, akıllı, atak başlatabilen, ani oyun kurabilen, yetenekli adam lazım... Şu kadro Topal ve Sarp'a mahkum olursa çok üzülürüm...

Pele çok izlenemediği için öyle Maradona'dan geri sanılıyor sanırım yeteneği. İnsanın ağzını açık bırakacak çalımları vardır, yerlerde süründürür milleti.

sana (!) asil

Kimse bundan topcu olmaz demedi, Everton'da yedek ve disiplinsiz dedik sadece raadol.

Ben yanlış söylemişim(Özür dilerim), Everton'da sadece bir maç yedek kalmış (13 maçta forma giymiş) hatırlatayım. Oda kupa maçıydı sanırım. Ve bir defa izinsiz Ailesinin yanına gittiği için disiplinsiz, sorumsuz oldu..

Futbolu katletmeyin ya, kötü, çok kötü..:o

Sarp'ı kesecek ön libero yok bu takımda.

Sarpda iyi bir ön libero fakat,Topalla onu aynı kefeye koyduğumda bana göre Topal biraz ağır basıyor,çünkü özellik olarak Topalın şutları ve her iki ayağını iyi kullanabilmesi onun artısı.

B_5964_08b.jpg

Ben yanlış söylemişim(Özür dilerim), Everton'da sadece bir maç yedek kalmış (13 maçta forma giymiş) hatırlatayım. Oda kupa maçıydı sanırım. Ve bir defa izinsiz Ailesinin yanına gittiği için disiplinsiz, sorumsuz oldu..

Futbolu katletmeyin ya, kötü, çok kötü..:o

sana katılıyorumm başka disiplinsizliğini gösteren kimse yok :)

Sarpda iyi bir ön libero fakat,Topalla onu aynı kefeye koyduğumda bana göre Topal biraz ağır basıyor,çünkü özellik olarak Topalın şutları ve her iki ayağını iyi kullanabilmesi onun artısı.

Ben olaya öyle bakmıyorum,Sarp Topal'dan önde çünkü daha seri paslaşabiliyor,ayrıca olaya müdehalede Topal'dan daha başarılı,Topal topu dürtüp 5 kere çalkalamadan pas veremeyen bir adam iyi mi iyi oyuncu fakat Sarp daha sivri bir isim bence.

Vallahi, Hitzlsperger en iyi eleman şu anda aklımda ki, Stuttgart'ta ki kademe anlayışı aklıma gelince, milli takımdaki keza, biçilmiş kaftan... Nuri Şahin ikinci seçeneğim.

Ama mutlaka Bundesliga'dan olmalı, orta saha dediğiniz zaman... Defansif özellikeri kuvvetli, akıllı, atak başlatabilen, ani oyun kurabilen, yetenekli adam lazım... Şu kadro Topal ve Sarp'a mahkum olursa çok üzülürüm...

Keşke valla ama maddi olarak sıkıntı var. Hep söyledim Neill gelince Yaser diye bi arkadaş benle dalga geçer gibi olmuştu ama selam ediyorum kendisine :) Para olsa Neill alınmazdı.

Belki Lincoln takası yapılır Alman bir orta sahayla veya gurbetçiyle. Mesut falan gelse :p

Topal ve Sarp'tan birisi mutlaka kadroda olacak ve olmalı hatta.

Hayri'nin yorumuna saygiliyiz tabiiki ama kendi yorumumu ekliyeyim

Finansta altin kural

High Risk High Return - ne kadar risk o kadar getiri yada tersi manasinda

degeri zamaninda 25 milyon olan bir hisse senedi olarak dusunun

bazi hatalar yuzunden(futbol disi) degeri dusmus bu senedin

ama dusme nedeni aktifleri nin kaybetmek nedeniyle degil (sirketin fabrikalari calisanlari duruyor) yani oyuncudaki futbol bilgisi azalmadi yada yetenegi

fiyati dusuren sey sirket yonetimi hatalari vesaire

simdi bu hisse senedi(oyuncu) ya deger bicerken, alirken

direk satin aldiginizda bu riskin altina girersiniz, dogru yonetirseniz, teorik olarak degeri eski haline yada pazar degerine ulasir

simdi diyeceksiniz ki oyuncu sirket degildir daha buyuk riskler vardir vesaire

bende derim ki ee renkdaslarim

gordunuzmu neden HU buyuk is yapmistir kiralayarak

degerini bulup bulmayacagini gormek hesap yapabilmek icin 6 ay kazanmistir riski tamamen ustlenmeyerek.

32 yasinda bir adam 2 sene onceki fiyatina satilirmi yada o katkiyi saglarmi cok nadir

22 yasinda adam 2 sene sonra iki kati degere ulasirmi, cok ornek var degilmi

bence buyuk bir yonetici zekasi var burada

6 ay sonrasi icin option aldik, hisse senedinin kendisini almaktansa

birde boyle bakalim istedim olaya

sana (!) asil

Kimse bundan topcu olmaz demedi, Everton'da yedek ve disiplinsiz dedik sadece raadol.

Hayri renktaş herşeyin bir sırası vardır be.Kötü düşüncelerini ilerki günlerde söylersen daha güzel olmaz mı?

Keşke valla ama maddi olarak sıkıntı var. Hep söyledim Neill gelince Yaser diye bi arkadaş benle dalga geçer gibi olmuştu ama selam ediyorum kendisine :) Para olsa Neill alınmazdı.

Belki Lincoln takası yapılır Alman bir orta sahayla veya gurbetçiyle. Mesut falan gelse :p

Bu paranın olmadığından değil,parayı idareli kullanmaktan,paran olmasa opsiyonunu almazsın Jo'nun.

Ben olaya öyle bakmıyorum,Sarp Topal'dan önde çünkü daha seri paslaşabiliyor,ayrıca olaya müdehalede Topal'dan daha başarılı,Topal topu dürtüp 5 kere çalkalamadan pas veremeyen bir adam iyi mi iyi oyuncu fakat Sarp daha sivri bir isim bence.

Aynen dediğin gibi Sarpında o özelliği var.Bence Allah Rijkaarda kolaylık versin kadro seçiminde :)

sarpmı iyi ön libero :D

sarp sayesinde 3 stoper oynuyo takım.2 stoperin önünde oynuyo yavaş,hantal,kart,hucum diye bişey yok,topu doğrultup vurana kadar 15 saniye geçiyo,düşünmesi ayrı,5 dk düşün 1 pas yap.hucumda yok zaten.hiç beğenmiyorum topu oynada sokamıyo malesef neyini beyendiniz fenevdeki baroni daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt