Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Kelepir buldularsa fiyati hemen alsinlar. Aksi taktirde Ligi Nonda ve Kewell'da götürebilir.

lig nondayla gitmez. Bunu hala göremediğine üzüldüm.

Kewell'da süper oyuncu ama. yüzde 90 larda verim alamazsın. sınırlı bir fiziği var.yaşından dolayı. o yüzden forvet şart. bunu tartışmak bile gereksiz aslında.

liste güncellemesi de nedir ya kural uydurmayın

liste zaten devre arasında da güncelleniyo ama oynama hakkı olmayan adamı o listeye yazamıyosun

misal listeye neill i ekleyeceğiz devre arasında ama jo gelirse ekleme hakkımız yok...

Mr.Erzik mi konuşuyor acaba? herkes uefa yetkilisi kesilmiş.

Kurallar gayet açık, bilmiyorsan açar okursun böyle boş konuşmakla olmuyor.

Atletico maçlarından sonra oynayabilecekmiş... Bu kadar saçma birşey duymadım. Oynayabilecek olsa Atletico maçlarında da oynar.

Listeler transfer sezonunun sonunda güncellenecek, Atletico maçından sonra yeni liste falan verilmeyecek bu 1.

Avrupa Ligi'nde başka bir forma altında oynadığı için Galatasaray listeye ekleyemez bu da 2.

Eğer UEFA'nın kurallara yazmayı unuttuğu da senin bildiğin bir istisnai durum varsa buyur dinliyorum.

Ya oynayamayacak işte uzatmayın.Hem önce bir adam gelsin görelim daha açıklanmadı bile.

bırak şimdi sütü,ağızı? ne bu agresiflik? niye kalın puntoyla yazıyorsun.

Haldun gidiyor 23 yaşında süper bi adam alıyor. Ona bile kulp takabiliyorsun.

Gözünün üstünde kaşı var diye eleştirlmez bi adam. Lincoln sorunlu çıktı diye bütün brezilyalılar sorunlu mu olucak illa? Nedir şu eleştri hobisi ?

Laf sokmaya çalışmadan önce bir araştırma yap,4244 mesajım var 4200 tanesi kalın.....

Anlamakta zorlanıyorsanız bir daha söyleyeyim.Bana zıt yazan herkese;

Ben bu adam kötü adam demedim,gelirse baştacı...

Tabiki ilerisi için çok önemli bir olay olur.

Ama onu almak bu sezonki Avrupa hedefimize çelme takar.

Sadece lüks diyorum,lüks...

Bize hem ligde hem Avrupada oynayacak adam lazım diyorum.

burak yağcıı atletico madrid maçlarında oynamıycak bitek diğer maçlarda oynıycakk.barcelonayı tutun yaa çok istiyorsanız jo gelmişş beğenmiyorlar ya pess cidden pes şaka gibi:D:D

Ligi nereye rahat götürüyorsun? Baros'un 1 ay sonra iyileşiyor, ayrıca form tutması gerek. Nonda desen bir maç iyi, iki maç kötü. Fener 17 maçın 12'sini Saraçoğlu'nda oynuyor. Hey yavrum hey.

1'i sakat olmak üzere 2 forvetin var, Jo lüks olur diyorsun. Aferin.

Aferin?

Mesajlarımı oku...

Neyse ben ak derim sen kara herkesin görüşü kendine.Kim gelirse gelsin hepimizin baştacı.Birbirimizi kırmaya değmez.

ARkadaşlar gerginliğe gerek yok lütfen. Seneye yeni stadımızda süper yıldızlarla giriş yapıcaz:)

Hangi şeye dayanarak Lincoln ve Elano'yu bir tutuyorsunuz hala anlamış değilim ! Bu iki adamın tek farkları milliyetleridir, pozisyonlarından karakterlerine ve işe saygıları herşeyi farklıdır... Lütfen bir daha dikkat ediniz bu tip şeylere.

Dogru karakterleri, oyun stilleri farklı. Benzer noktaları ise, dalgalı istikrarsız saha içi performansları.

burak yağcıı atletico madrid maçlarında oynamıycak bitek diğer maçlarda oynıycakk.barcelonayı tutun yaa çok istiyorsanız jo gelmişş beğenmiyorlar ya pess cidden pes şaka gibi:D:D

UEFA kurallarını kopyalamaya bile değmez.....

Ama sen oku istersen biraz batuş...

burak yağcı lüks falan olmazz santraforun nondaysa senin jo lüks olmaz gerekli bi transferdir.bizim ayrıca bir türk santrafor daha almamız lazım hatta yedek olarak mustafa pektemek olabilir sercan olabilirr.türkiye liginde santraforların iyiyse götürürsün işi.ve biz bu konuda şu anda çok gerideyiz.nonda yok çünkü öyle bi adam yok dolasıyla kimse yok barosda olmadığına göre marta kadar.

sen haldun üstünelden iyi bilyorsun buroş yaa oturduğu yerden ne güzel dünya yaa:D:D he he lüks tamam tamam nondayı izle sen:D

Kişisel kavgaya girmeden tartışın arkadaşlar. Sakin olmanızı öneriyorum.

Şu "Atletico maçlarından sonra oynayabilecek" olayı nereden çıktı ya? Yok öyle birşey.

Listeler transfer sezonu sonunda güncellenecek (yani Atletico maçlarından önce) ve Jo Everton forması altında Avrupa Ligi'nde oynadığından listeye eklenemeyecek, Neill eklenecek.

Atletico maçından sonra bir güncelleme olmayacağı gibi, eğer olacak olsaydı bile Atletico maçından sonra ne değişmiş olacağını çok merak ediyorum.

kimsenin joyu beğenmediği falan yok

istemeyenler avrupada oynamayacağı için istemiyo

bazıları hemen konuyu başka yerlere çekiyo...

Mart ayina kadar GS tam 10 maca cikacak

Jo nun simdi gelmesiniin geresi lüks ?

Laf sokmaya çalışmadan önce bir araştırma yap,4244 mesajım var 4200 tanesi kalın.....

Anlamakta zorlanıyorsanız bir daha söyleyeyim.Bana zıt yazan herkese;

Ben bu adam kötü adam demedim,gelirse baştacı...

Tabiki ilerisi için çok önemli bir olay olur.

Ama onu almak bu sezonki Avrupa hedefimize çelme takar.

Sadece lüks diyorum,lüks...

Bize hem ligde hem Avrupada oynayacak adam lazım diyorum.

sen haldun üstünelden iyi bilyorsun buroş yaa oturduğu yerden ne güzel dünya yaa:D:D he he lüks tamam tamam nondayı izle sen:D

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt