Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Jo için disiplinsiz falan deniliyor.Bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?.

Videolarda izlenildiğinde gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olduğu görülüyor.Buna diyecek lafım yok tabi.Ama Lincolnde yaşanan disiplin sorunları tekrar olursa çok yazık olur takımımıza.

Hoşgeldin foruma:evilsmile:

İbbye son dk golüyle puan kaybet me diye yapılıyor bu transfer;)

Satın alma opsiyonuda bizdeymiş seneyede bizde kalacak büyük ihtimal;)

Bu sezon oynadığı 22 maçta sadece 1 gol atabilmiş,ligde golü olmayan geçen sezon 25 maçta 8 gol atmış yani 2 yılda 47 maça çıkıp 9 gol atabilmiş adama bu kadar güvenmek bence yersiz.Beğenilmeyen Nonda'nın bu sezon 21 maçta üstelik de sadece 9'unda ilk 11 başladığı halde 16 golü var.Ben Nonda süperdir demiyorum ama alınacaksa en azından Avrupa'da oynayan biri alınmalı.

Orta saha lazım da, Topal veya Sarp'tan birisini kesmek olmaz bence. O mevkideki adam zaten "holding midfielder" dediğimiz türde, alan savunucusu. Fernando, Toulalan tarzı adamlar. Bize bir Raul Meireles veya Makoun lazım. %60 defans, %40 ofans yani.

Tamam kardeş..MEHMET TOPAL Türkiye Liglerinde hatta Amatör Kulüp düzeyinde bile oynayamayacak kadar kalitesiz bir ön liberodur.:D yüreğin suya düştümü şimdi :D gece gece ortamı germeye gerek yok.

Orta saha lazım da, Topal veya Sarp'tan birisini kesmek olmaz bence. O mevkideki adam zaten "holding midfielder" dediğimiz türde, alan savunucusu. Fernando, Toulalan tarzı adamlar. Bize bir Raul Meireles veya Makoun lazım. %60 defans, %40 ofans yani.

Seni ayakta Alkışlamamak mümkün değil...:2_thumbs_up_-_anima

Bu sezon oynadığı 22 maçta sadece 1 gol atabilmiş,ligde golü olmayan geçen sezon 25 maçta 8 gol atmış yani 2 yılda 47 maça çıkıp 9 gol atabilmiş adama bu kadar güvenmek bence yersiz.Beğenilmeyen Nonda'nın bu sezon 21 maçta üstelik de sadece 9'unda ilk 11 başladığı halde 16 golü var.Ben Nonda süperdir demiyorum ama alınacaksa en azından Avrupa'da oynayan biri alınmalı.

Baroşda atamıyordu ama çatır çatır attı sen denizli maçını izlemedin mi bu nondayla lig gitmez kaliteli adam lazım nonda her maç 90 dk kaldıramaz

Tamam kardeş..MEHMET TOPAL Türkiye Liglerinde hatta Amatör Kulüp düzeyinde bile oynayamayacak kadar kalitesiz bir ön liberodur.:D yüreğin suya düştümü şimdi :D gece gece ortamı germeye gerek yok.

mehmet topal veya x bir futbolcu beni ilgilendirmez kardeşim.istersen al başında taşı hepsini.hakaret edici sen futboldan anlamıyorsun,zavallı,çağdışı gibi sözler söylersen orda duracaksın.bende bilirim sana cevap vermesini.

İnşallah alınmaz Jo falan.Pavluçenko,Van Nistelrooy ya da Sercan'ı 10 kere tercih ederim

Tartışma devam ederse ceza uygulamak zorunda kalıcam...

Baroşda atamıyordu ama çatır çatır attı sen denizli maçını izlemedin mi bu nondayla lig gitmez kaliteli adam lazım nonda her maç 90 dk kaldıramaz

Yazdığımı anlayamıyormusun Nonda süperdir demiyorum yazıyor.Ben de birinin alınmasını istiyorum ama Avrupa'da oynamayacak bir adama neden para verilir ki.yeryüzünde başka forvet mi kalmadı.

Gelsin Jo yararlı olur, en azından elano ile iyi anlaşırlar.

Yazdığımı anlayamıyormusun Nonda süperdir demiyorum yazıyor.Ben de birinin alınmasını istiyorum ama Avrupa'da oynamayacak bir adama neden para verilir ki.yeryüzünde başka forvet mi kalmadı.

Jodan iyisi yok şu an 2 forma fazla alırsan devre arasında belki o parayı denkleştiririz

İnşallah alınmaz Jo falan.Pavluçenko,Van Nistelrooy ya da Sercan'ı 10 kere tercih ederim

Pavluçenkonun maliyeti çok fazla.

Van nistelroy da türkiyede oynamayacağını söyledi.

sercanın ise fazla abartıldığını düşünüyorum.

Aslında kalite açısından bakıldığında Jo; nistelroy ve sercandan daha iyi, pavluçenko ile yarışır diyebilirim.Ama disiplinsiz falan deniliyor hakkında. bu konu çok önemli.

No Jo, no. Hey Jo where you goin with that gun in your hand?, hapse gir bize gelme pis adam yallah. Hint fakiri gibi adam.

Lütfen gel JO seni çok ama çok istiyoruz..Brezilya güzeli JO...

Hayri ne düşünüyorsun Santos ve Jo hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt