Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Peki bu Giovani dos Santos hakkındaki fikirleriniz neler haberler doğru ise gerekli bi transfermi ?

Peki bu Giovani dos Santos hakkındaki fikirleriniz neler haberler doğru ise gerekli bi transfermi ?

ikisine de hücum oyuncusu diyebilrsin ve bu gereksiz gibi gelebilir. ama 21-22 yaşında olan iki tane yetenekli adamı almak geleceğe yatırım olabilir. eğer yeteneklerini bizde daha iyi gösterebilirlerse daha büyük paralara satabiliriz. yoksa 21-22 yaşındaki bi yeteneğe real madrid vs gibi 20-30 m eurodan aşağı almak zor:)

Bu transferde some big chances,some big opportunities,some big okazyons görüyorum.

şu an yine tekrarladı galatasaray tv deki floryada sabah programının sunucusu...2. defa okudu. atkip ettiğim program.. kesinleşmemiş ve resmi sitede duyurulmamış hiç bir transferi okumuyordu.. ama 15 dakika içinde 2. defa tekrarladı..

Öncelikle Linderoth un gönderildigi haberı gelsın ondan sonra beklerız Jo nun transferını:) yada Gio yu artık kımı alıcaksak.Bu arada uzun yıllardan sonra ilk kez takılıyoruz ve sorun yasıyoruz şu yabancı kontenjanından futbolcu alamama olayında.

ya bizi meraktan basur etmek istiyorlar yada linderot arıza çıkarıyor. yav kaç yıldır yatarak dünyanın parasını aldın bir insanlık yap baride işi zora koşma.

Herifte 1.90 da boy var. Tam istediğim forvet tipi gerçekten çok yararlı olur avrupada oynamsada bize çok şey katar özellikle CL de. Ve kendini gösterirse avrupa devlerine iyi bir fiyata satarız yaşı çok genç ama bize onu yar ederlermi pek sanmıyorum. Yinede İnşallah diyelim biz.

"İstanbul'a gidiyorum"

21 Ocak 2010 Perşembe * 09:30

Sambacı, kulübü Manchester City’e, “İstanbul’a gidiyorum” derken transferin gerçekleşmesi İngiliz Kulübü’nün onayına kaldı.

Lucas Neill transferiyle sessizliğine son veren Galatasarayımız, ikinci bombayı da patlatmaya hazırlanıyor. Forvet arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar Jo'nun transferinde de sona yaklaştı. İngiltere'de üs kuran Galatasaray yönetiminin iki önemli ismi Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, santrfor listesinin ilk sırasında yer alan Brezilyalı yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı. Sambacı da kulübü Manchester City'e, “İstanbul'a gidiyorum” derken transferin gerçekleşmesi İngiliz Kulübü'nün onayına kaldı.

İkna çabaları

Kiralanacak olan 23 yaşındaki Jo, dün Üstünel ve Yalçındağ ikilisiyle bir araya geldi. Galatasaray'ın teklifine “Evet” diyen genç yıldızla 1.5 yıllık 3.2 milyon Euro'ya el sıkışıldı. Everton'da kiralık olarak forma giyen Jo'nun transferinin resmiyet kazanması için son sözü Manchester City söyleyecek. Sarı kırmızılı yöneticiler, Manchester City'e de 1.5 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro önerirken, İngiliz kulübünü ikna etmek için büyük çaba harcıyorlar.

G.Saray, yıldız oyuncunun 2012'de bitecek olan bonservis opsiyonu hakkını da almak istiyor. Bu durum da transferin önündeki tek engel. Manchester City buna karşılık 9 milyon Euro talep ederken, Galatasaray 7 milyon Euro'da diretiyor.

Avrupa'da yok

Kiralık olarak gittiği Everton'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Jo'nun transferinin, Linderoth ile yolların ayrılmasının ardından hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. İsveçli oyuncunun sözleşmesi feshedilip, sambacı Galatasaraylı olursa yeni takımının UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçlarında forma giyemeyecek. Jo'da mutlu sona ulaşmak için büyük çaba harcayan Üstünel ve Yalçındağ ikilisinin Ada'da bir ön libero için de temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Sol ayağı mükemmel

JO çok yüksek bir fiyattan satın alındı. Premier Lig'de hiçbir zaman tutku yaratmadı. Manchester City'nin o dönemki menajeri Mark Hughes ile tartışmalar yaşadı. Hasta olduğu halde gece kulübünde yakalandı. Everton'da oynadığı süre boyunca da Brezilya'ya haber vermeden gitmesi bardağı taşırdı. Çok iyi bir sol ayağı ve top hakimiyeti var.

kaynak:webaslan

Çok kararsızım ya Jo'da gelsin derim Giovani Dos Santos'ta ikiside çok genç oyuncular biri 20 yaşında diğeri 22,adamların yaşlarına göre iyi kariyerleri var bize gelirse birde yıldızları parladımı asıl o zaman görün bakın..

Ön libero haberi kesin asılsızdır galatasarayda o mevkide çok sayıda adam var şuan için sanıyorum ki sadece 2 isim ön planda biri Jo diğeri Giovani dos Santos..

resmi sitenin tıklanma sayısını arttırmak için bekliyorlar :) ben her 10 dakikada bir resmi siteye bakıyorum :)

Valla dünden beri kafayı sıyırcam yeter açıklasın birisi oldumu olmadımı butun haber kaynaklarına bakmaktan sıkıldım :D sabah kalk ntv spor işe gel resmi siteye 5 dk da bir bak başka siteleri dolan yeter ama . Bu ara oldukça kararsız kaldım jo nun avrupa maçlarında oynayamaması büyük bir hendikap gs gibi büyük camiamızın kaptanımızın dediği gibi her kulvarda kupalara aday olması lazım eğer jo transferi gelecek sene ye yatırım olarak yapılacaks hiç yapılmasın şuan jo ya verilecek paraya daha iyileride bulunabilir ama tereciye tere satılmaz haldun abim herşeyi düşünmüştür :ciftetelli:

radyosporda son dakika dedi bi an heycanlandım. ama trezeguet in menejeri Galatasaraya gitmicez demiş:D aman aman iyi>:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt