Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Adnan Polat bütün kupalar için transfer yapıyor. Dos Santos Avrupa, Jo Turkcell Super Lig için.

Bu sene CL daha önemli ben bunu bilir bunu söylerim

tamam zaten bu cevabından o lafı neden söylediğini açıklayamıyosun...

CL bundan 5 sene öncede hep en önemlisi idi, 5 sene sonrada aynı şekilde önemli olacak...

sen o şekilde bilip o şekilde söylemeye devam et en iyisi...

Yahu oynadın sonra da ligde 3. oldun atıyorum seneye Uefadan devam mı yani ?

Her sene aynı şey olucak diye bir kaide yok geçen sene hem Avrupa'da yarı final oynardık hemde ligte şampiyon olurduk ama Skibbe'yi yollayarak hata yaptık bu sene elimizde daha geniş bir kadro var bu kadroyla ligtede şampiyon oluruz Avrupa'da da en az çeyrek final oynarız.

tamam zaten bu cevabından o lafı neden söylediğini açıklayamıyosun...

CL bundan 5 sene öncede hep en önemlisi idi, 5 sene sonrada aynı şekilde önemli olacak...

sen o şekilde bilip o şekilde söylemeye devam et en iyisi...

Açıkladım elenirsin olur biter ligde kazanırsın seneye CL çıkarsın olmazsa olmaz diye bir durum yok UEFA için ama CL için öyle bir durum söz konusu yeni stad için olmazsa olmaz

Uefadan elenen takım 1 sene sonra cl yi kazanacak arkadaşın felsefesine göre:):)

Komedi olmalı bu..

Ne saçma bir tartışma !!

Sanki Galatasaray bu sene avrupayı ciddiye almasın tüm gücünü şampiyonluğa versin hemen hakemler, federasyon vb. devreye girecek bizi şampiyon yapacak :allaalla6vr:

Avrupa ve lig tamamiyle ayrıdır. Gerek karakteristiği olsun, gerek konsantrasyonu olsun

Biz her sene boşu boşuna 25-30 kişilik takımlar kurup sadece ligde şampiyonluğu

ve Cl'ye direk katılıp gelecek paraya mı odaklanıyoruz ??

Kaldı ki CL'ye katılsanız dahi en en iyi ihtimalle 1-2 tur atlayabiliriz ( doğruya doğru )

Biz her sene ligde şampiyonluğa oynayacağız

Biz her sene avrupa da hangi turnuvada olursak olalım en iyisini arayacağız.

Dahası var mı?

Olayı anlamıyorsunuz. Biz Atletico maçlarına Arda-Kewell-Keita üçlüsü ilede çıkarız. Fakat turları atladığımızı varsayarsak, lig maçları ile beraber toplamda 20 küsür maç yapacağız ve Kewell bir sakatlansa veya ceza alsa Nonda'ya kalacağız. Hadi Nonda ile 1-2 maç idare edebilirsin ama 5 maç asla.

Bizde lig maçlarında forvet oynayacak adam lazım. Uefa kupasında ki yapacağımız (turları atlarsak) 9 maçın ileri üçlüsü Arda-Kewell-Keita olur. Ama 20-25 maçın üçlüsü bu olamaz.

TuttoGoal dedi ki...

arkadaslar müjdeyi verim bugün transfer aciklanicak 18:00 veya gece yarisi olmasi muhtemel kesin bilgidir,dün yatismemis bugüne kalmis son faxlasmalardan sonra yetisirse erken yetismezse gec saatlerde aciklanicak,bu arada kaynagim net olmamakla beraber aldigim bir baska duyum daha var.

istanbul ucagiyla bugün jo istanbula geliyor...

Tekrar ediyorum.

1)bugün transfer aciklanicak saat 18:00 veya gece yarisi arasi..

2:)net bilgi olmamakla beraber jo bugün geliyor...

3)Sözlesme su sekilde 1 + 4yillik

7 milyon pound bonservis bedeli,galatasaray sezon sonu 7 milyon pounda 4 yillik imza attiricak.

Fcn den aldim ins dogrudur

o değilde fenerlilerde yakında transfer sezonu fobisi başlıyacak tıp literatürüne haldunfobi olarak geçebilir.:D:D

not:fenerlilerde başgösterme ihtimali diğer takım taraftarlarına nazaran çok daha yüksekmiş

jo daha gelmedi mi ya sabah okula gittim daha yeni geldim simdiye aciklanmistir diye hemen eve geldim ama daha aciklanmamis bi sorunmu oldu ne acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt