- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
Puhahaha antu.
nerdesin özhan canaydın nerdesin
Puhahaha antu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerdesin özhan canaydın nerdesin
Orta saha lazım bize. Dua edin de Giovani Dos Santos gelmesin.
A.Polat A.Polat bulunmaz eşin,CİMBOMBOM'un taraftarı senin eserin!
niye alıyoruzki ozaman,bende ortasaha oyuncusu sandım.
Opsiyon da varsa olağanüstü olur gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum devre arasında bile boş durmuyoruz Halil gibi bir isim beklerken gene yıldız geliyor hem de bitmemiş bir yıldız sadece son seneleri formsuz geçirmiş bir yıldız ve bu yıldız 22 yaşında. Kiralık alınması da süper bir fikikr. Hem devre arasına golcü için fazla para gitmiyor, diğer transferlere de gidebiliyor, hem de bu disiplinsizlik olayları var 6 aylık süre içinde performansından, karakterine herşey belli olacağı için ona göre bonservisi de alınır ve bu golcüyü de çok ucuza kapatıyorsun süper olaylar bunlar.
Düşünün ya Neill ve Jo gibi iki tane süper adam aldık. Birine 700.000 € civarında para verdik satın aldık, diğerine ise 800.000 € civarı para verdik kiralık aldık ve opsiyonu bizde olarak aldık hem de. Yani ikisini toplasan 1.500.000 € harcamış oluyoruz. Geri kalan para da artık yapılacak diğer (yapılırsa tabii) transfere gider. Süper bir transfer politikası, muhteşem çalışma ve sonuçlar ortada. Süpersiniz yönetim, muhteşemsiniz !
Bu arada şaka maka bir orta saha, bir defans transferi de olsaydı kadro olağanüstü olurdu ki şu haliyle bile muhteşem. Ben de özellikle Arda'nın son maçtaki genelde tek topa dayalı oyununu gördükten sonra şöyle çıkmasını istiyorum artık, kadroyu da görelim hem;
_________________Leo Franco__________________
Sabri_________Neill_________Servet_________Hakan
______________Mehmet (Mustafa)________________
_____________Elano________Arda________________
Keita________________Jo__________________Kewell
Keita,Kewell,Elano,Arda,Jo,Neill.......
Süper gerçekten, süper ! Helal olsun yönetim tekrardan başta Adnan Polat olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
*2.yarı çıkmasını beklediğim ve istediğim kadrodur, genele almadım yani Baros felan koymadım
Ama birşey dikkatimi çekti şimdi. Jo Avrupa Ligi'nde oynayamayacak. Nonda satılırsa Baros'ta yok, forvette kim oynayacak ?
Kewell oynayacak diyelim. ALLAH korusun bir sakatlıkta neler olacak peki ? Yedekte forvet kalmayacak. İnşallah yönetim bunu düşünerek hareket ediyordur ki öyle zannediyorum bakalım ya transfer yapacaklar bir tane daha Nonda ve Linderoth gidecek, o yapılacak transfer Avrupa Ligi'nde de oynayabilecek... Ya da Linderoth gönderilecek bu transfer zaten oldu öyle bitecek transfer dönemi. Merakla bekliyoruz gelişmeleri...
resmi site editörleride çok maharetli. jo nun arkasında elano var. seçip koymuşlar. aferin![]()
beyler lütfen herkes Gs Store a gitsin ve imkanı olanlar formalarını alsın, şahsen ben bir tane babama bir tane de kendime olmak üzere kırmızı formamı alıyorum yarın, fakat tabiki Jo Elano falan yazdırmıyorum, çok sevdiğim ve de takımına olan bağlılığını göstermiş Harry'nin formasını alıyorum.
Jo Elano iyi güzel ama Harry gibi olabilmeleri için daha çok katkıda bulunmaları lazım.
Harry Harry Kewell:f50::f50::f50: