Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

yavas yazinnnnnnn biraz

yetisemiyorummmmmmmmmmmm :D:D

Opsiyon da varsa olağanüstü olur gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum devre arasında bile boş durmuyoruz Halil gibi bir isim beklerken gene yıldız geliyor hem de bitmemiş bir yıldız sadece son seneleri formsuz geçirmiş bir yıldız ve bu yıldız 22 yaşında. Kiralık alınması da süper bir fikikr. Hem devre arasına golcü için fazla para gitmiyor, diğer transferlere de gidebiliyor, hem de bu disiplinsizlik olayları var 6 aylık süre içinde performansından, karakterine herşey belli olacağı için ona göre bonservisi de alınır ve bu golcüyü de çok ucuza kapatıyorsun süper olaylar bunlar.

Düşünün ya Neill ve Jo gibi iki tane süper adam aldık. Birine 700.000 € civarında para verdik satın aldık, diğerine ise 800.000 € civarı para verdik kiralık aldık ve opsiyonu bizde olarak aldık hem de. Yani ikisini toplasan 1.500.000 € harcamış oluyoruz. Geri kalan para da artık yapılacak diğer (yapılırsa tabii) transfere gider. Süper bir transfer politikası, muhteşem çalışma ve sonuçlar ortada. Süpersiniz yönetim, muhteşemsiniz !

Bu arada şaka maka bir orta saha, bir defans transferi de olsaydı kadro olağanüstü olurdu ki şu haliyle bile muhteşem. Ben de özellikle Arda'nın son maçtaki genelde tek topa dayalı oyununu gördükten sonra şöyle çıkmasını istiyorum artık, kadroyu da görelim hem;

_________________Leo Franco__________________

Sabri_________Neill_________Servet_________Hakan

______________Mehmet (Mustafa)________________

_____________Elano________Arda________________

Keita________________Jo__________________Kewell

Keita,Kewell,Elano,Arda,Jo,Neill.......

Süper gerçekten, süper ! Helal olsun yönetim tekrardan başta Adnan Polat olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

*2.yarı çıkmasını beklediğim ve istediğim kadrodur, genele almadım yani Baros felan koymadım

Ama birşey dikkatimi çekti şimdi. Jo Avrupa Ligi'nde oynayamayacak. Nonda satılırsa Baros'ta yok, forvette kim oynayacak ?

Kewell oynayacak diyelim. ALLAH korusun bir sakatlıkta neler olacak peki ? Yedekte forvet kalmayacak. İnşallah yönetim bunu düşünerek hareket ediyordur ki öyle zannediyorum bakalım ya transfer yapacaklar bir tane daha Nonda ve Linderoth gidecek, o yapılacak transfer Avrupa Ligi'nde de oynayabilecek... Ya da Linderoth gönderilecek bu transfer zaten oldu öyle bitecek transfer dönemi. Merakla bekliyoruz gelişmeleri...

kardeş güzel yazmışsın eline sağlık

dediğin gibi nonda gerekli bu durumda

leo franco ya yol vermek daha mantıklı, aykut tan bir fazlası yok bana göre, leo nun yerine bir ortasaha süper olur

beyler lütfen herkes Gs Store a gitsin ve imkanı olanlar formalarını alsın, şahsen ben bir tane babama bir tane de kendime olmak üzere kırmızı formamı alıyorum yarın, fakat tabiki Jo Elano falan yazdırmıyorum, çok sevdiğim ve de takımına olan bağlılığını göstermiş Harry'nin formasını alıyorum.

Jo Elano iyi güzel ama Harry gibi olabilmeleri için daha çok katkıda bulunmaları lazım.

Harry Harry Kewell:f50::f50::f50:

Valkon demirel orama jo ma burama jo

öldüm gülmekten

Santos'u alıcağıma Berkin'i kazanmaya çalışırım.

Kewell, Caner, Arda, Keita gibi isimler varken oraya bir transfer daha yapmak pek doğru olmaz.

resmi site editörleride çok maharetli. jo nun arkasında elano var. seçip koymuşlar. aferin:D

Onun yanında da ROBİNHO oda gelince hepsi açılacak resmin

942__327-jo_gsda.jpg

opsiyonu acıklasalar artık ya..

Konuyu editlemişler.Zuhahahahaha!

siteye bugun üye oldum jo geldi hayırlısı olsun :D

Transfer'de emeği geçen herkese teşekkürler.

En büyük Transfer Haldun Üstünel :D

gioda geliyomuuu

beyler lütfen herkes Gs Store a gitsin ve imkanı olanlar formalarını alsın, şahsen ben bir tane babama bir tane de kendime olmak üzere kırmızı formamı alıyorum yarın, fakat tabiki Jo Elano falan yazdırmıyorum, çok sevdiğim ve de takımına olan bağlılığını göstermiş Harry'nin formasını alıyorum.

Jo Elano iyi güzel ama Harry gibi olabilmeleri için daha çok katkıda bulunmaları lazım.

Harry Harry Kewell:f50::f50::f50:

Aynen Kral HARRY BABA

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

opsiyonu 9 ise bence çok iyi...zira sezon sonu yüklü para akışı olucak CL yede katılırsak...problem olacağını sanmıyorum...

Uefada oynayabilecekmi peki ?

Jo bizm icin feneve ko ! :D:D:ciftetelli::ciftetelli:

Santos'un yanında bir de Hamit'i alsak. :D Doymak bilmez bu göz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt