Süleyman Sert
Parçalı Üye
- 7 Haziran 2009
- 3.361
- 0
- 1.306
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
Madrid maçında oynasa iyi olurdu yaw.
Madrid maçında oynasa iyi olurdu yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8.2 milyon avro opsiyon bedeli 7.5 değil. 800 bin avroda kiralama maliyeti. Yani bonservisini alırsak toplam 9 milyon avro'ya mal olacak bir futbolcu. Ama bence normal bu ücret Jo için.
Bahsettiğin Santosu hayatım da hiç izlemedim ,ama benim bahsetmek istediğim biz'de kanat oyuncusu var .Santos geldiğinde kim yedek kalıcak?

8.2 milyon avro opsiyon bedeli 7.5 değil. 800 bin avroda kiralama maliyeti. Yani bonservisini alırsak toplam 9 milyon avro'ya mal olacak bir futbolcu. Ama bence normal bu ücret Jo için.
O değilde bu satın alma opsiyonu işi kafa karıştırdı...GStv de kim dedi opsiyon hakkı bizde diye?Ayrıca resmi sitede niye yazmıyor bu korkuyorum açıkcası...
:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:
O değilde bu satın alma opsiyonu işi kafa karıştırdı...GStv de kim dedi opsiyon hakkı bizde diye?Ayrıca resmi sitede niye yazmıyor bu korkuyorum açıkcası...
Antu. com'dan alıntı yaparken Oyuncularımızın ve Takımızın ismini lütfen düzelttin