Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

İstanbulun titremesi için son 1 saat...

beyler haftasonu neill ilk 11'de çünkü adam baya baya hazır, jo da eğer nonda sakatsa ilk 11de sakat değilse de ilk 18'de yer alacak çünkü kewell baros sakat keita yok kısacası başka hücum oyuncumuz yok, o yüzden yeni transferler sahada merak etmeyin

Allahım sana geliyorum al beni sıçak cehennemine :D

Haldun gelmez ise Santos bizde gelir ise Mustafa Pekmetek bizde

Kırmızııııııııııııııı

işte bu kadar..

Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Klübümüze hayırlı olsun...Umarım çok başarılı olur bonservisini de alırız...

Cevap: # Jo

ANTU' Alıntı:
balon yahu anelka bile gol kralı oldu orda balon ligin balon oyuncusu.

la bu adam tıs‚bundan bişi olmaz‚kaldi ki GSnin‚ bize yetişmesi için tüm defansını yenilemesi‚kalecisini deiştirmesi‚tüm orta sahasını deiştermesi gerekio‚bu da imkansız‚nisanın 2 haftası şamp.garantileriz

kesinlikle iyi futbolcu asıl bunu kabul etmeyen varsa kendini sorgulasın.öyle rakip takımı kötülemekle Fenerbahçe li olunmuyor.Bir sürü kişi görüyorum ki Fenerbahçe li değil antigsbjk li.kendi başarımızdan çok onların başarısızlıklarından mutlu olanlar var

Jo tam bi balon bunu herkes grecek...cok macini izledim

şşşt bana bakın kedicikler co mo gelmez size mustafa pektemek i bekleyin siz

büyük konuşmamak lazımmış..

Yazık Antu´da rakiplerin transferlerini konuşur olduk.

Biz napıyoruz yaa !

Vizyonumuza ne oldu bizim

Eger bu transfer den KORKAN varsa.

Eger bu transferi gelmis gecmis en iyi TRANSFER yapan varsa.

Daha da ne buraya gelsin‚ne de stada gitsin

Kop kop kop kooooopp.. :ciftetelli:

Co öyle bi gelmişki.. habu antu gençleri delirmiş Premier lige balon diyolar:D

Ben ortasaha bekliyorum çünkü forvet yerli olabilir :D

antu da bi eleman yazmis dikkatimi cekti paylasmak istedim:

One Minute ya

Yahu koskoca Antu´ya Jo gibi siradan bir adam icin 50 sayfa yorum yapmak yakisiyormu? Ben Ingiltere´de yasiyorum ve Premier ligi yakindan takip ediyorum su adam icin 2 kelime edelimde tanimiyanlar bomba momba sanmasin.

Bakin arkadaslar bu adam 2008-2009 sezonunda Manchester City formasini sadece 9 mac giyebildi ve sadece 1 gol atip Everton´a postalandi. Everton´da 12 macta 5 mac gol atip sezoniu kapatti.

Esas bomba simdi geliyor hazirmisiniz.. Everton 21 lig maci oynadi 2009-2010 sezonunda ve Jo denen adam‚ Everton gibi siradan bir Premier lig takiminda‚ sadece sadece 6 tane lig macina cikti! Kac gol attiginida yaziyimda tam tirsin

21 macin 6 tanesinde forma giyebilien Jo muthis performansla 0 (sifir) gol atabildi

Durun daha bombalar bitmedi yilbasinda izinsiz Brezilya´ya kacti ve Everton hocasi hemen sildi onu. Kim olursan ol Ingiltere´de hocalar boyle disiplinsiz bir futbolcuya taviz vermez hele hele 21 macta sadece 6 kere forma bulup 0 gol atan bir adamin gozunun yasina kimse bakmaz.

Yani bu Jo denen adam bomba falan olsaydi ne Manchester City nede Everton gibi siradan bir takim onu birakirdi.

Yani bu istatistiklerden sonra bu adam Turk futboluna hala bomba diye lanse ediliyorsa Turk futbolu zaten bitmis demektir. Bu Jo´nun oldugu takimi zaten Sampiyonlar liginde parcaladik.

Bu Jo denen adam cakma bombadir ve disiplinsiz oldugu icinde ikinci Lincoln´dur olay bu kadar basittir bu tur siradan futbolcular icin 50 sayfa yorumada yaziktir

Tabi canııım :rolleyes: Jo hiç bomba olur mu? Fenev Gökhan Ünal'ı almış.. Jo nedirki (!)

Allah'ım bitmesin bu rüya :D

taraftar havalimanında karşılayacakmı?

Tel tel dökülen Nonda yerine hazır olmayan Jo'yu Antep maçında tercih ederim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt