Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Kedi(Kuşlar) uzanamadıgı ciğere mundar dermiş:):):):)

Bu msgları görüpte hala antu forumunda nasıl dolaştığınızı anlayamıyorum ya,ne zevk alıyorsunuz gerçekten sormak istiyoru renkdaslar?

O yorumu görüp,futbol bilgilerini bile ölçmek çok zevkli,inan sırf ondan çünkü bu adamların karaladığı her topçu bize katkı veriyor,bu Hagi'den başlayan bir gelenek bir nevi totem,ama ne zaman bir futbolcuyu övseler(Meira) en yakın örnek,bize faydası olmuyor,bir nevi TOTEM benim için.

Antu'da yazılan yorumları neden bu kadar takıyorsunuz ki?Onların transfer politikası sedece Brezilya'yla sınırlı...Neden mi çünkü Avrupa'dan oyuncu gelmiyor:DBu hazımsızlıklar normaldir...

8.2 diye okudum bi yerde ama

Hmm... Alınabilir mi acaba?

Caner'in 3.5 milyon Euro'luk opsiyonu bile yönetimi düşündürürken Jo hakkında çok uzun vaadeli planlar yapmasak mı?

Öte yandan böyle bir niyetleri olmasa da satın alma opsiyonu koydurmazlardı hiç boşuna.

JO'k artık yaaa .

IN HALDUN WE OHAAA !

Biz uğraşalım bir koca kafalıyla ...

Millet Premier Ligi ayağımıza getirsin anında .

Hem de Spor Max değil sarı kırmızı babında ...

Fink , Sivok , Tello , Delgado hepsini topla

Bir tane Kewell eder mi bilmiyorum valla .

Baros , Jo ve Nonda

Eşit midir Nobre , Bobo , Holosko ve Batuhan'a ?

22 bin kişiyle camiayı nitelendiren kafa

Koca bir kafa zihniyetten yoksun temizlik peşinde hala

Rakip güçlensin takım kursun adı rüya

Kongrenin sonucu kangrenle sonuçlanacak valla

Düşünülecekse abarttığım sadece şu cümleyi hatırla ;

''Sen git Küçük Ahmet ile oyna''

Oyna da oyna kafana göre oyna koca kafa ...

Biri neyle oynuyor diğeri iş bitirici yönetici sıfatıyla !

EL elden ÜSTÜN müdür acaba

Ters Manyel: Jooooooooooo ... Hayıııııııııııııııırr !

Caner'in 3.5 milyon Euro'luk opsiyonu bile yönetimi düşündürürken Jo hakkında çok uzun vaadeli planlar yapmasak mı?

Öte yandan böyle bir niyetleri olmasa da satın alma opsiyonu koydurmazlardı hiç boşuna.

Bunun için performansını görmemiz gerek,yönetim gayet başarılı bir iş yapmış kutlamak gerek,başarısız olsa dahi çok fazla kaybımız olmıycak ama ya başarılı olursa?

Galatasaray 'ımıza hayırlı olsun.

Keşke 1,5 yıllık kiralansaydı. 6 ay nedir ki?

Bu takım tarihinde bu kadar yıldız görmedi!!!!Yok ötesi!!!!

Adnan Polat,Haldun Üstünel ve Mümtaz Tahincioğlu ile sonuna kadar devam!!!!

Tam destek,hep destek!!!!

Yap yap yeni stad için :D

Aziz Yıldırım hakkında ekşide döktürüyorlar..:asd:

961.millet jo, kewell, elano, neill, keita gibi dünya starlarını alıp rüya takım kurarken gökhan ünal, mehmet topuz, bilica, bekir gibi adamları toplayıp takımını köy takımı haline getiren başkan.

Başta Haldun Üstünel'e ve sonuna kadar bu yetkileri ona veren yönetime ve Adnan Polat'a teşekkürler.

elimizde ki imkanları bilerek yapabileceğimiz en iyi transferleri yapıyoruz.

Açıkcası ben Baros'un sakatlığı uzamadan önce iyi bir defans alır transferi kapatırız diyordum ama çıkan zorluklara bile kısa sürede cevap veren bir yönetim anlayışı beni daha çok mutlu etti.

Transferler her takım için biraz şans olayıdır.Dünyanın en büyük takımlarından, en isabetli transfer yapan takımlarına başarısızlıklar olabilmektedir.Burda ne futbolcuya ne de yönetimlere kızmak elde değildir çünkü bu olay bi yerde doku meselesidir.Burda herşeyden önemlisi belirli bir vizyon ve strateji üzerine transfer yapılıp yapılmadığıdır.Bizim takımımızda ise eski yönetimlerin acizliklerinden sonra Polat yönetiminin sakin sessiz ve derinden mantıklı transferler yapıtığını görmek gurur verici.

Büyük Galatasaray taraftarına tekrar hayırlı olsun.

Gönderilen futbolcu açıklandı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt