Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

avrupa ligi önemsiz falan değil

orda madride elensinler şampiyonluk hiç umurumda olmaz...

bu takıma günü kurtaracak forvet lazım...

gelecek planlarını yaz transfer döneminde geniiiş geniş yaparlar...

halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil. lobiden müjdeli haberin gelmesi çok yakın da, bu kadar güvey nereden çıktı onu anlayamadım. demem o ki, bonservisiyle geliyor..

tek ihtimali olan insan

Ya arkadaşlar bu adam Lincoln gibi sorunlu.Takımı maç yaparken adam Brezilya 'ya gitmiş.Aynı şeyi Lincoln da yapmıştı.

Ayrıca Elano ile beraber gruplaşma içerisine girebilir.Daha önce City formasını giyerken böyle bir durum yaşanmıştı.

CSKA Moskova formasını giydiğinde gerçekten çok etkili bir fovetti.Ama şimdi ne durumda bilemiyorum.

Digiturk'un şampiyon için vereceği para gelecek sezondan itibaren geçerli olacak.

Bu sezon geçerli değil, sezon ortasında belirlenmez böyle şeyler, o rakamlar 2010-2011 sezonundan itibaren geçerli olacaklar.

Ya arkadaşlar bu adam Lincoln gibi sorunlu.Takımı maç yaparken adam Brezilya 'ya gitmiş.Aynı şeyi Lincoln da yapmıştı.

Ayrıca Elano ile beraber gruplaşma içerisine girebilir.Daha önce City formasını giyerken böyle bir durum yaşanmıştı.

Jo için bu riske girilir,daha 22 yaşında eğer bi tutarsa varya :)

Galatasaray, anti-Mark Hughes bir takım oldu.

Bülent Timurlenk

avrupa ligi önemsiz falan değil

orda madride elensinler şampiyonluk hiç umurumda olmaz...

bu takıma günü kurtaracak forvet lazım...

gelecek planlarını yaz transfer döneminde geniiiş geniş yaparlar...

Galatasaray'a 1 tane forvet alsak.Atletico Madrid'i içerde dışarda paramparça edip, eliyebileceğimiz sonuca nasıl ulaştın merak ettim doğrusu?

Ki kaldı ki şu anda "kaliteli" diye tabir edilen forvetleri(bizi kurtarıcak olan forveti), avrupada oynatabilecek miyiz sence? Yani bu adam o kadar kaliteli olucak, ama avrupada maç yapmamış olucak takımı ile.O zaman, şampiyonlar liginden adam almalıyız, peki şampiyonlar liginde mücadele eden forvetlere baktığımızda bizi uçuracak forvet var mı?Varsa oynadığı takım bu adamın kalitesini bilmiyor mu da bize satıcak o forveti?

M.City'li Jo bu tamam hatırladım.Çok içime sinmedi benim şu anda.

Jo için bu riske girilir,daha 22 yaşında eğer bi tutarsa varya :)

Bir de tutmadığını düşün...2.Lincoln vakası olur ve Elano 'yu da kaybederiz. :( Özellikle takıma karşı bir gruplaşma içerisine gireceklerinden korkuyorum.Elano 'nun takımdaki birkaç kişiden hoşlanmadığını biliyoruz.Başta Servet olmak üzere.İnşallah ben yanılırım. :( Hocamızın da en küçük bir disiplinsizliğe izin vereceğini sanmıyorum.Cidden takım için çok tehlikeli transfe olabilirr.

Avrupa maçlarında oynaması elbette önemli ama oynadığı halde deyabilse de hedeflerimize ulaşamama ihtimali her zalan kuvvetli. Yani kadroda Jo olsada elenme ihtimali her zaman mevcut.Ancak TSL nde oynayacak Jo, şampiyonluk hedefine ulaşmada çok önemli bir katkı sağlayacaktır.

Bir de tutmadığını düşün...2.Lincoln vakası olur ve Elano 'yu da kaybederiz. :( Özellikle takıma karşı bir gruplaşma içerisine gireceklerinden korkuyorum.Elano 'nun takımdaki birkaç kişiden hoşlanmadığını biliyoruz.Başta Servet olmak üzere.İnşallah ben yanılırım. :( Hocamızın da en küçük bir disiplinsizliğe izin vereceğini sanmıyorum.Cidden takım için çok tehlikeli transfe olabilirr.

Ne alaka bu ne saçmalık

Nerden çıktı bu ya ? Yok öyle birşey Elano'da açıkladı çok abartıldı o olay diye.Adam resmen idmanlarda neşe kaynağı kimseyle bir sorunu yok adamın.

Galatasaray'a 1 tane forvet alsak.Atletico Madrid'i içerde dışarda paramparça edip, eliyebileceğimiz sonuca nasıl ulaştın merak ettim doğrusu?

Ki kaldı ki şu anda "kaliteli" diye tabir edilen forvetleri(bizi kurtarıcak olan forveti), avrupada oynatabilecek miyiz sence? Yani bu adam o kadar kaliteli olucak, ama avrupada maç yapmamış olucak takımı ile.O zaman, şampiyonlar liginden adam almalıyız, peki şampiyonlar liginde mücadele eden forvetlere baktığımızda bizi uçuracak forvet var mı?Varsa oynadığı takım bu adamın kalitesini bilmiyor mu da bize satıcak o forveti?

1.şuanda baktığımızda takımın tek eksiği forvet bu gün gibi ortada

diğer bölgeler için alternatifli bir kadromuz var

iyi bir forvet alırsak a.madridi eleme şansımız çok yüksek

2.ŞL deki çoğu takımın yedek forvetleri bile bizim için bugünü kurtaracak kalitede öyle bir oyuncu 6 ay için kiralanabilir

3.Galatasarayın transferlerini yapan adam olmak yani Haldun Üstünel olmak böyle oyuncuları bulmakla, senin benim düşünemediğimizi düşünmekle olur...

haldun avrupada oynatamıcağı adamı almaz, ha aldı diyelim çok ucuz oldugu için alır

1.şuanda baktığımızda takımın tek eksiği forvet bu gün gibi ortada

diğer bölgeler için alternatifli bir kadromuz var

iyi bir forvet alırsak a.madridi eleme şansımız çok yüksek

Galatasaray'ın orta sahada büyük eksiği var. Mustafa Sarp, Barış, Ayhan gibi adamlar Elano, Arda, Keita, Kewell, Baros gibi adamlarla aynı seviyenin oyuncusu değil. Hatta diyebilirim ki en büyük eksik forvet değil orta sahadır.

bencede dos santos +jo bi düşünün 5 sene önce bratular pintolar şimdi elanolar jo lar baroslar şaka gibi yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt