Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Tek sıkıntı Uefa da oynamaması. Onun haricinde yine harika bi adam aldık. 22 yaşında daha. 2-3 sene iyi oynarsa en azından 10 Milyon € edebilecek bir oyuncu

ya transfer nöbetinde de yazdım ama böle bişey olursa var ya. lig tv falan demiş sanırım. jo 6 ay kiralık ama satın alma opsiyonu ile beraber bizde artı bi yabancı forvet daha. hatta bi saat kadar önce bi yerde de görmüştüm sözde diğeri bonservisiyle dos santos,5-6 milyon euro karşılığında. eğer bu gerçek olursa çok fenaa çokkk

Belki verilmiştir ama yinede yazayım :)

jo’nun biraz ardına geçelim, linderoth’la birlikte bir yabancısını daha gönderip, bir hafta içinde bir bomba daha patlatacak

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 20.01.2010 17:37)

Galatasaray'da Linderoth ile pazarlık şu an itibari ile sonuçlanmak üzere..

Linderoth ile yollarını ayıran Galatasaray'da Florya'dan, İngiltere'ye TAMAM İŞİ BİTİREBİLİRSİNİZ mesajı gitti..

Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ise İngiltere de prosedürleri sonlandırmak için çalışıyor..

Bilindiği gibi kadro dışı bırakılan JO'nun transferi için Everton ile olan KİRALIK sözleşmesinin resmen sona erdirilmesi, Manchester cİTY ile G.Saray'ın yeniden KİRALAMA sözleşmesi imzalaması gerekiyor..

Tam bir ekip çalışması ile gün boyu yürütülen İKİ YÖNLÜ çalışmaların tamamlanmasından sonra, GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ JO'un GALALATASARAY'a transferi sonlandırılmış olacak..

Bu gece geç saatlere kadar olan FAKSLAŞMALAR, İMZALAR, SÖZLEŞMELER yetişdiği takdirde, G.SARAY RESMİ SİTESİ, BAROS TRANSFERİNDEN BU YANA OLDUĞU GİBİ gece yarısı TRANSFERİ RESMEN AÇIKLAYACAK..

turkspor.net özel..

oha lan joyu aldı galiba haldun

Belki verilmiştir ama yinede yazayım :)

jo’nun biraz ardına geçelim, linderoth’la birlikte bir yabancısını daha gönderip, bir hafta içinde bir bomba daha patlatacak

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 20.01.2010 17:37)

ya işte bende bunun gibi bişey okumustum artı lig tv ve bazı yerlerde de söylenmiş. love 8 m ueuro opsiyonuyla yani satın alma hakkı bizde olarak 6 kiralık artı bi yabancı forvet daha.:S

jo+dos santos gelsin linderoth+nonda gitsin süper bi takım oluruz. :D

Atletico maçlarında oynamayacaksa 6 ay kiranın ne anlamı var ben onu çözemedim.

Eh bir transfer daha yapılacaksa, bunun ön libero olması çok hayırlı olur. Caner'in performansından sonra ne Dos Santos gerek, ne de Arda'yı da eklediğimizde Kewell gerek.

----------------------------Alınırsa Jo

Arda ------------------------------------------------------Keita

-------------Elano Blumer -------------Ayhan (Emre)

----------------------Mehmet Topal (yada ?? :) )

Caner (Balta) ----Neil -----------------Servet-------- Sabri (Uğur)

----------------------------- -Leo

Çetin, Berkin gibi gençleri de eklediğimizde bu kadro seneye iş yapar. Eğer ara transferde iyi bir forvet ve iyi bir orta saha oyuncusu alınırsa önümüzdeki sezon transfere de gerek kalmaz gibi geliyor.

Bu arada Jo, Manchester City'de oynayamayacağını biliyordu. Önünde Adebayor, Tevez falan gibi oyuncular varken kadroya girmesi imkansızdı. Ama Galatasaray'da disiplinsiz davranamaz. Davranırsa Baros'la gireceği forma rekabetinde bir anda kendini yedek klübesinde bulur. Bu nedenle iyi performans göstereceğini tahmin ediyorum. Ama İsmail Güldüren'ler, Hürriyet'ler adamı burdaki kasap havasından bıktırıp kaçırırsa o başka...

yemisim jo yu jo felan gelmiyecek avrupa liginde oynamayacak adamin ne isi var baska brezilyali forvet gelecek

eğer atletico yu elersek jo oynayabilecek. öyle bir kural var diye hatırlıyorum.

Avrupa maçlarında oynayamıyacak adama harcıyacak paramız yok malesef...

Atletico maçlarında oynamayacaksa 6 ay kiranın ne anlamı var ben onu çözemedim.

30.halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil. lobiden müjdeli haberin gelmesi çok yakın da, bu kadar güvey nereden çıktı onu anlayamadım. demem o ki, bonservisiyle geliyor.. yahu ikidir düzeltiyorum, bu entry'den ne anlaşılıyor ya da ne anlaşılmıyor ki, "kim gelecek" diye soruyorsunuz. zeki müren gelecek olsa, onun başlığına yazardım değil mi?

Kiralık gelme ihtimali yok zaten.

30.halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil. lobiden müjdeli haberin gelmesi çok yakın da, bu kadar güvey nereden çıktı onu anlayamadım. demem o ki, bonservisiyle geliyor.. yahu ikidir düzeltiyorum, bu entry'den ne anlaşılıyor ya da ne anlaşılmıyor ki, "kim gelecek" diye soruyorsunuz. zeki müren gelecek olsa, onun başlığına yazardım değil mi?

kiralık gelme ihtimali var..

kim yazmis bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt