Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

bu oyuncuyu kiralık almaktansa bonservisiyle almayı tercih ederim o zaman daha motive olabilir ve formayı daha çok sahiplenir. evertonda kiralıkken neler yaptığını hepimiz gördük

kim diyor 2 takıma kiralanamaz diye yahuu bende pek kuralları bilmiyorumda daha bikaç gün önce barcelona keirrison u kiraladığı takımın elinden aldı forma şansı bulamıyor diye xerez e kiraladı :)

herkes geldi diyor o zaman herkesin elinde patlıyacak. çünki bu güne kadar transferi kimse önceden bilemedi. ancak tahminde bulundular. yönetimden her hangi bir bilgi alamadılar bunu göz önüne alırsak ir çoğu sürü psikolojisi ile hareket ediyor.

herkes geldi diyor o zaman herkesin elinde patlıyacak. çünki bu güne kadar transferi kimse önceden bilemedi. ancak tahminde bulundular. yönetimden her hangi bir bilgi alamadılar bunu göz önüne alırsak ir çoğu sürü psikolojisi ile hareket ediyor.

Elano haberini vermişti bütün herkes.

alındı ama kadroda 8 yabancı bulunduğu için resmen ilan edilemiyormu diyede düşünüyorum.:)

kiralık gelme ihtimali var..

Tek ihtimali ...

halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil.

Bu adam scout. O biliyordur heralde kuralları. Ben bilmiyorum kiralık gelebilir mi gelemez mi?

Oha Jo gelmişse varya çıldırırım yemin ediyorum muhteşem bir transfer olur LigTv'ye baktım bonservis satın alma opsiyonu bizdeymiş. Süper bir haber inşallah gelir, devre arasında bile muhteşem yıldızları alıyoruz ya sana diyecek birşey bulamıyorum Haldun Üstünel ! İnşallah gelir bütün sitelerde geldi felan yazıyor ama bakalım neticesi ne olacak.

Adnan sezgin radyospora açıklamış.Anlaşmak üzereyiz diye.

Tek ihtimali ...

Bu adam scout. O biliyordur heralde kuralları. Ben bilmiyorum kiralık gelebilir mi gelemez mi?

Birisinin futboldan anlaması için futbolun bürokrasisini bilmesi gerektiğini düşünüyorsa dinlemeyin o adamı :)

Everton'la olan sözleşmesi fesh edilirse olabilir.

Herkes geldi diyor ama klübten herhangi bi açıklama yok galiba.

Bu arada bilgisayarı açtığımda haberin etkisiyle fazla sevindim, fakat bu adam sanırım Avrupa Ligi'nde oynayamayacak. Yani bir açıdan bakarsak iyi çok iyi bir adam kaliteli ve çok genç yaşı 22 yaşında heralde. Ligtv.com.tr'de kiralık geldiğini ve satın alma opsiyonunun bizde olduğunu söylüyor. Böyleyse güzel yani takım kaliteli ve genç bir golcüye sahip olmuş olur, neticeye göre bonservisi alınır. Fakat bu sene Avrupa Ligi'ni hedefliyormuyuz bilmiyorum tabii bence lig daha önemli bu sene, zaten asıl hedefimiz seneye Şampiyonlar Ligi ile ilgili olmalıdır bence burası böyle fakat Adnan Polat felan 5 kupa hedefimiz var demişti, ona göre bu transfer olmayabilir bence. Veya bunun yanında Halil gibi birisi de gelebilir bilemiyorum kafam hakkaten karıştı yönetim felan ne düşünüyor, nasıl düşünerek yapıyorlar transferi ama bakalım ne gösterecek zaman bize merakla bekliyoruz gelişmeleri...

Bu arada bilgisayarı açtığımda haberin etkisiyle fazla sevindim, fakat bu adam sanırım Avrupa Ligi'nde oynayamayacak. Yani bir açıdan bakarsak iyi çok iyi bir adam kaliteli ve çok genç yaşı 22 yaşında heralde. Ligtv.com.tr'de kiralık geldiğini ve satın alma opsiyonunun bizde olduğunu söylüyor. Böyleyse güzel yani takım kaliteli ve genç bir golcüye sahip olmuş olur, neticeye göre bonservisi alınır. Fakat bu sene Avrupa Ligi'ni hedefliyormuyuz bilmiyorum tabii bence lig daha önemli bu sene, zaten asıl hedefimiz seneye Şampiyonlar Ligi ile ilgili olmalıdır bence burası böyle fakat Adnan Polat felan 5 kupa hedefimiz var demişti, ona göre bu transfer olmayabilir bence. Veya bunun yanında Halil gibi birisi de gelebilir bilemiyorum kafam hakkaten karıştı yönetim felan ne düşünüyor, nasıl düşünerek yapıyorlar transferi ama bakalım ne gösterecek zaman bize merakla bekliyoruz gelişmeleri...

ve bunun haricinde bi yabancı forvet daha deniyor... yani 2 futbolcu alacağımız söyleniyor:S

ve bunun haricinde bi yabancı forvet daha deniyor... yani 2 futbolcu alacağımız söyleniyor:S

Eğer böyle bir haber doğruysa demektir ki;

O gelecek yabancı forvet AL'de oynayabilecek durumda olacak,

Jo kiralık gelecek, bonservis satın alma opsiyonu bizde olacak ve ligteki performansına göre bonservisi alınacak,

Linderoth ve Nonda'ya ise güle güle diyeceğiz...

Bence bu sene avrupa liginde gidebildiği kadar gitmesi yönünde bi düşünce var asıl hedef seneye yeni stadımızda şampiyonlar ligine kalmak sanırsam bu düşüncede kulağa hoş geliyor aslında

Eğer böyle bir haber doğruysa demektir ki;

O gelecek yabancı forvet AL'de oynayabilecek durumda olacak,

Jo kiralık gelecek, bonservis satın alma opsiyonu bizde olacak ve ligteki performansına göre bonservisi alınacak,

Linderoth ve Nonda'ya ise güle güle diyeceğiz...

valla ben diğeri için bi yerde okudum. sözde diğer yabancıda 5 6 milyon euroyla dos santos deniyo ama söylenti işte. sadece spor siteleri bi yabancı daha diyo jo hariç ama isim vermiolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt