Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: # Jo
Var mi yok mu simdi yahu, kafayi yicem.
Var mi yok mu simdi yahu, kafayi yicem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes geldi diyor o zaman herkesin elinde patlıyacak. çünki bu güne kadar transferi kimse önceden bilemedi. ancak tahminde bulundular. yönetimden her hangi bir bilgi alamadılar bunu göz önüne alırsak ir çoğu sürü psikolojisi ile hareket ediyor.
kim yazmis bunu
kiralık gelme ihtimali var..
halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil.
Tek ihtimali ...
Bu adam scout. O biliyordur heralde kuralları. Ben bilmiyorum kiralık gelebilir mi gelemez mi?
Bu arada bilgisayarı açtığımda haberin etkisiyle fazla sevindim, fakat bu adam sanırım Avrupa Ligi'nde oynayamayacak. Yani bir açıdan bakarsak iyi çok iyi bir adam kaliteli ve çok genç yaşı 22 yaşında heralde. Ligtv.com.tr'de kiralık geldiğini ve satın alma opsiyonunun bizde olduğunu söylüyor. Böyleyse güzel yani takım kaliteli ve genç bir golcüye sahip olmuş olur, neticeye göre bonservisi alınır. Fakat bu sene Avrupa Ligi'ni hedefliyormuyuz bilmiyorum tabii bence lig daha önemli bu sene, zaten asıl hedefimiz seneye Şampiyonlar Ligi ile ilgili olmalıdır bence burası böyle fakat Adnan Polat felan 5 kupa hedefimiz var demişti, ona göre bu transfer olmayabilir bence. Veya bunun yanında Halil gibi birisi de gelebilir bilemiyorum kafam hakkaten karıştı yönetim felan ne düşünüyor, nasıl düşünerek yapıyorlar transferi ama bakalım ne gösterecek zaman bize merakla bekliyoruz gelişmeleri...
ve bunun haricinde bi yabancı forvet daha deniyor... yani 2 futbolcu alacağımız söyleniyor:S
Eğer böyle bir haber doğruysa demektir ki;
O gelecek yabancı forvet AL'de oynayabilecek durumda olacak,
Jo kiralık gelecek, bonservis satın alma opsiyonu bizde olacak ve ligteki performansına göre bonservisi alınacak,
Linderoth ve Nonda'ya ise güle güle diyeceğiz...