Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

xzczxc.jpg

Bu oyuncu için çok sorumsuz ve disiplinsiz olduğu söylendi ve bu yüzden evertona yollandığı idda ediliyor.Kalitesi belli olan bir oyuncu ama bize gelipde lincoln gibi bir durum yaratırsa işte o kötü olur.Galatasaray'ın bir kez daha lincoln krizi yaşama lüksü yok dolayısı ile bu oyuncunun kalitesinden öte sorumluluğu ve disiplin konularından ötürü mesafeli davranıyorum bu transfere.Misal lucal neill'ı aldık hemde 31 yaşında ama adam tam bir profosyonel oyuncu ve kaliteside ortada dolayısı ile yaşdan daha çok verimliliği ve takım içi uyumu çok önemli.

Jo bu sezon için gereksiz bir transfer olur bence.

Bu transferde inanılmayacak ne durum var arkadaşlar anlayamdım, gelirse süpriz olmaz; çünkü son sezonlardaki perfomansı iç açıcı değil

Bir arkadaşımızın dediği gibi sınıf atlatacak tarzda bir oyuncu değil,herşeyden önce çok genç bir oyuncu..

En büyük handikap eğer bu transfer gerçekleşirse,avrupa kuplarında oynayamayacak olması, mevcut kadro ve golcüler bizim ligde iş yaparlar zaten.

Öncelik avrupaya veriliyorsa riskli bir transfer..

Ama eski perfomansına ulaşırsa uzun vadede işimize tabiki çok yarayacak bir golcü.

Bekleyelim ve durumu görelim.

Bu oyuncu için çok sorumsuz ve disiplinsiz olduğu söylendi ve bu yüzden evertona yollandığı idda ediliyor.Kalitesi belli olan bir oyuncu ama bize gelipde lincoln gibi bir durum yaratırsa işte o kötü olur.Galatasaray'ın bir kez daha lincoln krizi yaşama lüksü yok dolayısı ile bu oyuncunun kalitesinden öte sorumluluğu ve disiplin konularından ötürü mesafeli davranıyorum bu transfere.Misal lucal neill'ı aldık hemde 31 yaşında ama adam tam bir profosyonel oyuncu ve kaliteside ortada dolayısı ile yaşdan daha çok verimliliği ve takım içi uyumu çok önemli.

Kesinlikle katılıyorum,Jo'dada Lincoln'de yaşadıklarımızı yaşayabiliriz.

jo yu zamanında corinthias da oynarken daha 17 - 18 yaşndayken izlemiştim ve hayran kalmıştım daha sonra takibe aldığım yeteneklerden birisiydi. Bence jo iyi kaliteli yabancı olarak alınabilir. Ama sol açık, forvet arkası ve forvet oynayabiliyor tam anlamıyla bir forvet değil malesef, asıl yeri sol açık ve forvet arkası. Barosun düzeleceğini düşünürsek tam anlamıyla bir forvete ihtiyaç yok aslıda.

JO tam nokta transfer olur bence...

bence jo yu alırsak bir tane de yerli forvet alıcaz...

FCN blog mu ne haltsa transfer bitti. Jo, Galatasaray'da demiş..

Jo uzun vadede kesinlikle gol sorunumuzu çözecektir. Manchester City'de ki huzursuzluğun temel nedeni Stephen Ireland dır ki ırkçı hareketleri nedeniyle,brezilyalılar arasında gruplaşma oluşmuştur.

Dönemin teknik direktörüde önlemini alamadığından o dönem yaklaşık 50 milyon puond odenip yapılan transferler ( Robinho Öncesi ) şu an ya başka takımlarda oynamaktadır.

Galatasarayımıza %100 faydalı olacağını düşünüyorum. Daha 22 yaşında olması , 1.90 olması ve geldiğinde kendini tekrar kanıtlamak isteyeceği için , Rijkaard gibi bir efsanenin kanatları altında kesinlikle kazanan Galatasarayımız olur.

Herkes gelecek diyor ve bütün işaretlerde bunu doğrular nitelikte.

Artık şu kafayı değiştirin zaten bizde bu sezonluk için yapmıyoruz artık bu transferleri .

Ne varmış benim kafamda....

Bizim hedefimiz 5'te 5 değil mi?Yani Avrupa bunlardan biri.Hepmizin en çok istediği şey,Avrupa kupası...

Eldeki hücumclar zaten lige 3 gömlek üstün.Yabancı forvet transferi yapıyorsak Avrupa liginde oynayabilecek bir isme ihtiyazımız var.

Belki sezonluk transfer yapmıyoruz ama sezonluk hedeflerimiz var:rolleyes:

Yoksa ben Jo'nun kalitesine,bizim gelcek hedeflerimize ve vizyonumuza leke sürmek için öyle demedim..

jogsde.jpg

Can sıkıntısı :D Gelene kadar birşeyler karalayalım dedik, fakat Lincoln gibi disiplinsiz çıkacaksa alınmasın bence. Artık Messi bile öyle olsa katlanamayız yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt