Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

jogsde.jpg

Can sıkıntısı :D Gelene kadar birşeyler karalayalım dedik, fakat Lincoln gibi disiplinsiz çıkacaksa alınmasın bence. Artık Messi bile öyle olsa katlanamayız yani.

Üstad kalbime iniyordu...:)

Ne varmış benim kafamda....

Bizim hedefimiz 5'te 5 değil mi?Yani Avrupa bunlardan biri.Hepmizin en çok istediği şey,Avrupa kupası...

Eldeki hücumclar zaten lige 3 gömlek üstün.Yabancı forvet transferi yapıyorsak Avrupa liginde oynayabilecek bir isme ihtiyazımız var.

Belki sezonluk transfer yapmıyoruz ama sezonluk hedeflerimiz var:rolleyes:

Yoksa ben Jo'nun kalitesine,bizim gelcek hedeflerimize ve vizyonumuza leke sürmek için öyle demedim..

Devre arasında Jo kalitesinde kaçtane adam önerebilirsin ?

Hocam 20 Mart 1978 yazıyo, onu da düzeltte tam olsun :D

Gözümden kaçmış yanlış yazmışım gerçekten öyle yapacak birşey olmayınca insan böyle şeylerle uğraşıyor işte inşallah görürüz yakında bu resmi de resmi sitenin giriş sayfasında :) ;

jogsde.jpg

Bir de disiplinsiz felan olaylarını pek bilmiyorum açıkçası ama zaten kiralık alınıyor bu 6 ay içerisinde herşey belli olur, ona göre bonservisi alınır. FR öyle şeylere asla taviz vermez zaten...

İngiltere Ligindeki futbolcuların buluşma noktası gibi oldu Gs:)

Ben de çok beğeniyorum nondayı ama sağlam ve formda olduğu zamanlarda. şu an için jo taktik anlayışımız için nokta transferdir kesinlikle

Devre arasında Jo kalitesinde kaçtane adam önerebilirsin ?

Neill geldi yetmiyor mu?

Beni anlamamakta ısrar edip haklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun...

Ben Jo'ya kalitesiz mi dedim,bu sezon için lüks ve gereksiz olur.Zaten 8 yabancı var.Birde niye Avrupa Ligi'nde oynayamayacak adam alalım ki diyorum.Lüsk olur diyorum.Kaliteli diyorum ama zaten ligi rahat götürürüz diyorum....

Sadece A.Madrid maçında oynayamayacak Jo.. Artı yaşı genç ve yetenekli. M.City ne paralar dökmüştü bu adama. Jo'ya neden gereksiz diyebiliriz ki? Bunun önümüzde ki sezonu da var..

Neill geldi yetmiyor mu?

Ben Jo'ya kalitesiz mi dedim,bu sezon için lüks ve gereksiz olur.Zaten 8 yabancı var.Birde niye Avrupa Ligi'nde oynayamayacak adam alalım ki diyorum.Lüsk olur diyorum.Kaliteli diyorum ama zaten ligi rahat götürürüz diyorum....

Renkdas bu adamı şimdi aldın aldın yoksa omrunde böyle genc ve Yıldız bir forvet göremeyiz tabi real gibi 30-40 € avro para vermezsen

Jo'yu sanırım kiralık alacağız,sene sonunda bonservisi için hele bide bizde adam eski günlerine dönerse,anasının nikahlarını isterler:)

Neill geldi yetmiyor mu?

Kendimi sana kanıtlama gibi bir isteğim YOK !

Ben JO 22 yaşında bir oyuncu bu adamı bu arada aldın aldın yoksa bu adamı bırakmazlar ve böyle bir oyuncu bulmamız çok zor olur Jo'yu almamızın tek sebebi ileriyi düşünmektir. Böyle oyuncuları bulduğun zaman kaçırmıyacaksın kaçırırsın kaparlar. Lüksü müksü yok bu olayın.

Jo kesinlikle tartisilmaz bir oyuncu! Boyle bir genc yetenek, Avrupada taninmis bir oyuncu nasil begenilmez anlamis degilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt