Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Gercekten harika isler yapiyor bu yonetimimiz tebrik ediyoruz hepsini, Jo Elanoyla beraber oynamis bir isim Neil'de Kewell ile milli takimda oynuyorlar uyum olacak Insallah :)

haldunnnnnnnnnnnnnnnnnn heryerini öpim:D

Resmi sitede opsiyondan bahsedilmiyor,GSTV'de yöneticilerden biri sözlü olarak bunu açıklar herhalde

Rakip Gökhan ünalı getirir biz Joyu ayıp ulan :D

Opsiyonu vardır arkdaşlar. Haldun başkan yaş yere yatmaz.

sabahtan beri bekliyorum biraz uyuyayım dedim hemen açıklamışlar olmaz böyle şans :D

Ya arkadaşlar sakin olun hele bi performansına bakalım yapılır gerekli şeyler siz yorulmayın,kuşlar yorulsun.Haldun yapmıştır birşeyler..

Antudan alıntılar;

Gelde cıldırma ya. Biz bu işten sunların yarısı kadar anlamıoruz. (Nasıl da biliyorlar kendilerini :D )

Valla transferin üstüne 1 yıl geçse ben başlık açmazdım ‚ prim verdirmeyin şu eziklere ya ‚ bu iş olmayacak bu şekilde 6s nin transferleri antuda açılmamalı kesinlikle ‚ içimiz dışımız ziyaretci oluyor o zaman (Çıldırııın çıldırııın)

everton´ıma yakışmıyordu zaten. hayırsız olsun.. yakubu-saha-vaughan varken forma yüzü göremezdi zaten...

Gökhan Gönulun deplasmanda cska karsi oynarken oyuna girdi‚ ilk yaptigi is topu Jo dan almak oldu :D (Vay anasını bea Jo'dan top almış inanılmaz birşey bu)

jo kimdir yahu ! (27. hafta öğrenirsin)

Dünya devi cskadan dünya devi evertona transfer olan ve daha da ileri gidip dünya devi g.saraya transfer olan mükemmel futbolcu imkanı yok tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşadığı geçen yıldan bile daha kötü olacaklar aman uyanmasın ezikler. (Daha hangi takımdan aldığımızı bilmiyor)

santos gelirse aglarim ya :D ara transfer döneminde böyle oyuncular aliyorlar ya helal olsun yönetime vallaha... haldun üstünel ile murat yalcindag biliyorlar islerini.... birazdan izdoham yasanacak havalimaninda :D

12 saat sonra dos santos haldun ile gelcekmis diye okumustum biryerde... birazdan haldun abi olmassa bilinki yarin gio haldun ile geliyor ;)

Geliyorrrrrrrrrrrrrrr.Dos Santos da geliyorrrrrrrrrrr:D

kaçta gelcek karşılıcam bu transfer karşılanmaz mı beaa :d

Şimdi söz konusu uçakta Jo'nun değil Haldun Üstünel'in olup olmadığı önem kazandı :D:D

çok iyi transfer ... uzun boylu teknik hızlı. daha iki sene önce tonla para verdiler...

Bekledik bekledik muradımıza erdik :) Resmi siteye giremedim :) Fazla olacak ama birde giovanni dos santosda gelse demeyin keyfimize :)

An itibariyle toplu kuş intiharları başlamıştır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt