Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Vaaaaay; hocam ne buyuk transfer oldugu Ingiltere'deki Skysports'taki haberlerde ikinci sirada olmasindan belli!!!

OLEEEYYY OLEEEEYY OLEEEYYYY

bu gece sacima bol bol JOle surucem

Jo hakkında Endişeler Kulübü

Beyler öncelikle şunu belirteyim, Jo stil olarak tam aradığımız, ihtiyacımız olan, ayaklarına hakim, gezen, bitiriciliği fena olmayan, top tutabilen, ve de kafa toplarında çok iyi bir adamdır,

fakat,

Şahsi düşüncem 1 senede kiralık olarak 2 takım değiştiren bir futbolcu problemlidir, ve de Lincoln olayından sonra takımımda isterse Messi olsun problemli futbolcu görmek istemiyorum, biliyorum Jo sorunlu olmasa Türkiyeye gelmez, haklısınız, şansımızı denemek gerek belki de ama benim şüphelerim var, fakat şu yönden çok sevindim,direk balıklama almadık, opsiyonlu almamız çok önemli, 6 ay bakılır huyuna suyuna disiplinine, sonra F.R onay verirse alınır, Lincoln olayı gibi olacağını pek sanmıyorum çünkü o zamanlar takımda bu kadar kaliteli futbolcu aynı anda yoktu ve de alternatifsizdi...

Şimdi ise Jo yoksa Baros var Elano yoksa Arda var Kewell yoksa Caner var O yoksa Bu var o yüzden kimse bulunmaz hint kumaşı değil bu da takımda bu tarz şımarıklıkları önleyecek bir sistemdir, kısacası Jo hakkında temkinliyim fakat umutluyum.

Ayrıca Elano'nun performansını da çok yükselteceğini tahmin ediyorum, zira tam olarak Türkiyeye yerleşemediğini düşünüyorum Jo sayesinde bu mümkün olabilir, bu da diğer bir +sı transferin..

Master League'de bile Galatasaray'a almayı başaramadığım Jo'nun transferinde emeği geçen tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum.Hayırlı olur inşallah.Hoşgeldin Jo dalton.:asd:

Aranızda karşılamayı çekecek olan yokmu :D ya gece izliyelim :D internet yok :D bende 1 günlük gece izlemek için :D

JO'cum gelmis.. simdi ben forma almammi?

hemen alirim abi!!! iste kaniti!! hemen gaza geldim ne yapayim :D her transfere 1 urun o kadar!! Haldun bey iflas ettiricek yavas biraz. sizde arkadaslar elinizden geldigi kadar destek olun. olmayanin cani sagolsun onlarin zaten gonulden destegi yeter artar bile. artik vizyonu bayagi genisletmenin vakti gelmistir.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 136
Cevap: Jo hakkında Endişeler Kulübü

Jo konusunda devam et lütfen.

Elano'ya 6 Jo'ya 9 numara iyi giderdi aslında.

Bence santos gelmesin onun yerine güçlü iyi top yapan kaliteli bir DMF alalım derim. Santos biraz fazla olur hücum bölgesinde yeterince alternatifli bir takımız zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt