Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

abi müthiş bi adam bu ya. çıldırdım kesinleşince. Allah senden razı olsun Haldun Üstünel. hepimize hayırlı olsun

Joao Camiamıza hayırlı olsun, Bu adam CSK da iken Wagner low la birlikte fenerin tozunu atmışlardı. Harika topçuydu. Ben galatasarayımızda yeniden patlama yapacağını düsünüyorum. Sunu unutmamalıyızki eger iyi bir sezon geçirseydi asla bize gelmezdi!!! Bu adam csk dan ingiltereye büyük rakkama transfer oldu!! Ara transferde Neil ile birlikte bu adamı alabilmek Haldun beyin üstün başarısıdır!!

Saygılarımla

Aranıza yeni katılan Bülent Evcil

Hoşgeldin abim..:)

Jo 32 numara GSTV de söylendi

Joao Camiamıza hayırlı olsun, Bu adam CSK da iken Wagner low la birlikte fenerin tozunu atmışlardı. Harika topçuydu. Ben galatasarayımızda yeniden patlama yapacağını düsünüyorum. Sunu unutmamalıyızki eger iyi bir sezon geçirseydi asla bize gelmezdi!!! Bu adam csk dan ingiltereye büyük rakkama transfer oldu!! Ara transferde Neil ile birlikte bu adamı alabilmek Haldun beyin üstün başarısıdır!!

Saygılarımla

Hoşgeldiniz Foruma:)

Oh be satılık opsiyonuda alınmış ..

Yok artık Haldun Üstünel

Bundan iyisi Murat Yalçındağ

Yeni deyimlerimiz hayırlı uğurlu olsun

..............kewell...............jo...............keita

........................arda.........elano..................

................................m.topal.........................

Balta..........servet...........neill.........sabri

.......................u. ceylan..........................

su kadroya bak be helal olsun yönetime

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 145

Saygılarımla

Hoşgeldiniz :)

Yabancı sınırlaması olmasa baya şeyler olurdu heralde..

Hayatımda ilk defa eve digitürk aldım şu kadroya bakın :D Şanslı adamım vallahi :D

Linderoth gönderilmişmi bilen varmı?? Ne hayırsız adam çıktı yaa 3 senede 20 maç 3.5 milyon euro :(( Yazık cimbomumun paralarına..

Daha yetenekli olanları elimizde mevcut.

Yapma semih bu adam çocuk yaşta Barcelona A takımına yükselmiş ve dünyada bir çok ankette en değerli 10 genç arasında gösterilmiş...Birinin yeteneği tüm dünya tarafından kabul edilmiş,adam milli takımında 17 yaşında harikalar yaratmış,bu saydığın oyuncuların hangisinde bu cv var...Gelsin gelmesin ama yiğidi öldür hakkını yeme...;)

Yalniz bugün duyumculardan biri satin alma opsiyonunun sadece süs oldugunu söylemisti.

Ne diyorsunuz? Sene sonunda zaten birden 12 Milyon cikacak kasamizdan.

Eger Caner ve Jo´nun bonservisini alirsak.Sizce Baros iyilesene kadar bir köprü vazifesi mi görecek acaba Jo? Ya da gelecek icin düsünülen bir transfermidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt