Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Hmm... Alınabilir mi acaba?

Caner'in 3.5 milyon Euro'luk opsiyonu bile yönetimi düşündürürken Jo hakkında çok uzun vaadeli planlar yapmasak mı?

Öte yandan böyle bir niyetleri olmasa da satın alma opsiyonu koydurmazlardı hiç boşuna.

Bu yıl Avrupa liginde oynayamacak bildiğimiz gibi. Uzun süreli(Şampiyonlar ligi)

düşünüyor olmalılar. Satın alma avantajı da Galatasarayın elinde. Performansı belirleyecektir 6 ay sonraki durumunu.

Kewell'ın kankası Neill geldi

Elano'nun kankası Jo geldi

İster misiniz Keita'nın kankası Drogba gelsin :)

beyler karşılama olunca sölermisiniz

Bence Adnan POLAT yönetiminin tek başına aday girmesi lazım kongreye. Sadece bu transfer oldu diye söylemiyorum, yaptıkları diğer işlerde de bunu sonuna kadar hak ettiler.

Kesinlikle katılıyorum.

Adnan Polat ve Ekibi giderse emin olun. Yerine kim gelirse gelsin.

GS vizyonundan sapar.

Faruk Süren den sonra onu geçen palnlı pogramlı giden 1 yönetim daha görmemiştik.

Şampiyon olmasak da bu kadro Efsane olacaktır. Çünkü mükemmel gidiyoruz.

Stad da bitince daha kimler gelecek görün.

Evet Haklısınız Emrah Bey bende Babel ya da Dos Santos'a yormustum ama kara kuru Jo'ymus meğer:)

Yazın rüyaların devamını bekliyoruz:)

İnşallah inşallah. :) Beni ve rüyalarımı takip ediniz. Çok saçma olsa da vallahi tutuyor. :)

Haldun Hocam Londra'da hangi otelde acaba? Gidip bagiracam lobide sari kirmizi diye yav, o kadar sevindim gurbette...

Yanlız taraftarın gözü yine Haldun ÜSTÜNEL de olacak. Acaba uçaktan inecek mi ? diye .:)

Jo'ya beste düşündüm,bişey buldum.Jo Alves Jo Alves,I love you Jo Alves!

azizeye GALATASARAYın JO transferi hakkında dusuncelerini sormuslar o da şöle cevap vermis '' Orama JOmasın Burama JOsun'' :D:D:D:p

Bence Adnan POLAT yönetiminin tek başına aday girmesi lazım kongreye. Sadece bu transfer oldu diye söylemiyorum, yaptıkları diğer işlerlede de bunu sonuna kadar hak ettiler.

Aynen bence de Galatasarayı olması gerektiği gibi yönetiyo Adnan başkan ve ekibi.Ama Haldun Üstünel ve Adnan Polat'ın yeri başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt