Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Jo nun 6 ay içerisinde alacağı paracanın 3/4'ünü Manchester City ödeyecektir, Haldun Üstünel'i kutluyor, kutsuyor ve Aziz ilan ediyorum.

In Nomine Adnan Polat, Et Haldun Üstünel, Et Yiğit Şardan Spiritus Sancti Morgan De Sanctis

Amén !

Ara transferde bu kadar çok yabancı almak ilginç. Takımın ahengi bozulmaz umarım.

Artık Haldun abi gelince sevinmiyor,üzülüyoruz.

Vallahi helal olsun :)

Bu arada City'lilerin umrunda değil Jo yani büyük ihtimal sezon satın alabiliriz.Çünkü hiç birşey beklemiyorlar artık Jo'dan :)

Jo nun 6 ay içerisinde alacağı paracanın 3/4'ünü Manchester City ödeyecektir, Haldun Üstünel'i kutluyor, kutsuyor ve Aziz ilan ediyorum.

In Nomine Adnan Polat, Et Haldun, Et Yiğit Şardan Spiritus Sancti Morgan De Sanctis

Amén !

Ne diyon olm sen ya :)

yav 22.28 saat ne ntv spor da ne gs tv de bir numara yok..

bu herifler ikinci kez uefa kupasını alırsa şaşırmam valla

biz forma aldıgımızda kimin adını yazdırsak diye kara kara düşünürken adamlar elano baros neill arda keita kewel jo gibi isimler arasında baya bir zorlanırlar galiba :roll:

valla kimse çıkıpta demesin sene başındaki gibi real dede o kadar yıldız vardı ama barcelona ezdi geçti falan diye...bizim ne gs ile yarışacak kadromuz ne de oyun sistemimiz var..böyle gidersekte inönü de fark bile yeriz bunlardan...geçen sene bile yenerken ecel terleri dökmüştük...

uyum sağlar mı sağlamaz mı bilinmez ama şu gs kadrosu bana göre ingiltere belki değil ama ispanya liginde ilk 4 ü zorlayacak bir kadro..

bunlar o kadar fakir edebiyatı yapıyor ama cidden adamlar içerde dışarda işi iyi beceriyorlar....

bu bjk'liler angutlar gibi salak degiller dogrulari konusuyorlar

Aldığım duyuma göre Haldun abimiz paketleme işine girmiş. Topçuları İngiltere'de paketleyip Türkiye'ye yolluyor. Ciroyu büyüttükten sonra İngiltere'nin yanında İspanya, Almanya ve İtalya gibi ülkelerde de bayiler açacak..

Aklıma gelen her haber sitesine baktım ama Jo hakında sadece kiralık yazıyor, hiç bir yerde bonservis ile ilgili bilgi yok,net bilgisi olan varmı? sezon sonu alıncakmı?

Jo transferinden sonra ise şimdi sorulan soru ve gelen yorumlar DOS SANTOS NE OLACAK.?

CEVAP..

Dos Santos transferi Turkspor.net in yazdığı yerde.. Yani bir adım geri atmak yok.. Nonda gönderilirse Dos Santos Galatasaray'da.. Son istihbarat değil ama bugün SAİM ALTUNTERİM in manşette verdiğimiz yorumunda olduğu gibi GALATASARAY GEMİLERİ YAKMIŞ DURUMDA.. Bu ortamda NONDA nın parasından kaçmaz.. Verir parayı gönderir Nonda'yı getirir Dos Santos'u... Ancak tabi o kadar kolay değil.. bu son istihbarat da değil.. İstihbaratımız yerinde duruyor.. Tecrübe ve altıncı hissimiz NONDA da gidecek diyor.. Çünkü G.Saray'da bir DEVRİM gerçekleşiyor.

Dos Santos transferi Turkspor.net in yazdığı yerde.. Yani bir adım geri atmak yok.. Nonda gönderilirse Dos Santos Galatasaray'da.. Son istihbarat değil ama bugün SAİM ALTUNTERİM in manşette verdiğimiz yorumunda olduğu gibi GALATASARAY GEMİLERİ YAKMIŞ DURUMDA.. Bu ortamda NONDA nın parasından kaçmaz.. Verir parayı gönderir Nonda'yı getirir Dos Santos'u... Ancak tabi o kadar kolay değil.. bu son istihbarat da değil.. İstihbaratımız yerinde duruyor.. Tecrübe ve altıncı hissimiz NONDA da gidecek diyor.. Çünkü G.Saray'da bir DEVRİM gerçekleşiyor.

kaynak:Turkspor.net

Bence Yerli forvet gelecek Pektemek mı olur Halil mi?

imkanı olan arkadaşlar.havalimanındaki gelişinin ilk görüntülerini atabilirlerse çook sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt