Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Ntv Spor da altyazi geçiyor Jo'nun gelişi canlı yayında diye...

son derece saçma gereksiz bir transfer tamam jo yetenekli ve genç bir brezilyalı olabilir ve üstelik brezilyalı oldugu ıcınde dogustan anne karnından gelen bir yeteneği olabilir hepimiz jo'yu cskadaki wagner love ile olan muazzam uyumu attıgı goller ve yeteneğiyle biliyoruz fakat şimdi brda düşünülmesi gerekn bi kaç soru war jo avrupa da oynayamıcak bunu hrkes biliyo avrupa oynamıcak bi oyuncu niçin önümüzde atletico gibi ciddi bi rakip warken transfer edilir bunun tek bir açıklaması olabilir o da yönetim sadece ve sadece ligi düşünerek milan barosun gerek sakatlıgı nedeniyle gerekse lig maclarında asırı derece yıpranması nedeniyle elde olan forvet fakirliği ama benim aklımı kurcalayan en önemli soru şu ki avrupadaki maçları düşünmeyen yönetim bu transferin tek bir mantıklı açıklaması olabilir o da ikinci bir transfer olacagı yoksa avrupa da forvet olmadan değil atleticodan sonraki rakipleri galatasarayarımız ilk macta evine dönmek zorunda kalır zira üstüne basa basa söylüyorum forvetsiz bu takım hiç birşey yapamaz!!! he bana nondadan bahsedecekler olabilir ama ben size şunu söylemek istiorum ligde lugano ve bilica gibi 2.sınıf 2 stopere karsı ne hallere dusen nondayı perea karsısında dusunmek bile istemiyorum zira atletico son derece hızlı oyun kuran hızlı cıkan bır takım gayet tempolu gayet oyun ıcınde olan klasık bir ispanyol takımı diyebiliceğimiz düzeyde bir takım böyle bi takıma karşı imkanı yokki nonda gibi bir forvetle başa çıkamayız.....

Agir ol!,Galatasaray'in basinda senden zeki ve dusunceli insanlar bariniyor.

Bu sene Ligde basarali olamayip CL'ye giremezsen seneye elinde kimseyi tutamazsin.

ntv spor alt yazı verio birazdan canlı diye

Yönetim sizi seviyoruzzzzzzzzzz!!!

Sakın geç kalma erken geeel. :D

Bu arada GSTvyi nerden izleyecez?

Şu an La Liga özetleri var ntvspor da neyse inerse zaten keserler özetleri bağlanırlar yayına

Atleticoyu geçersek Baroş oynayacak arkadaşlar, bu kadar karamsar olmayın.

ntvsporda altyazı gecior birazdan canlı yayından vericekler jo nun gelişini..

Karşılama coşkusunu merakla bekliyorum

Trojansız verebileceğiniz bir site var mı please ?

Hayırlı olsun.. Gerçekten çok önemli bir transfer fakat bence sadece reklam açısından çok önemli.. Mantıklı bir açıklamasını düşündüm ama bulamadım bir türlü.. Tek mantıklı açıklama reklam gibi gedi bana.. Bunun dışında eğer ligi istiyorsan bunu Jo'yla da Jo'suz da yapabilirdin yani.. Umarım Adnan Polat yeni bir Aziz gibi olup sadece reklama dökmez işi.. Yine de lig için çok üst düzey bir oyuncu olduğu ve Avrupa'ya adımızı bir kere daha duyurduğumuz için tebrik ediyorum yönetimi.. Hayırlı olsun..

Şimdi yanında bir de sürpriz niyetine Giovanni Dos Santos inse var ya feci koyar eziklere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt