Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

GStv altyazı geçiyor gelnice bağlanacağız diye.

arkadaşlar nerden izlicez??

ntvspor'u TV yok. Netten bakmak istiyorum.

Resim çekip koyarsanız da güzel olur.

JO'yu görecek fenerliler!!

Beyler Yarında Giovani Dos Santos gelir merak etmeyin!Biz kabul edelim ki bundan 3 sene önce şampiyon olduğumuzda bu tarz bir kadroya 2010 yılında sahip olabileceğimizi rüyamızda görsek inanmazdık!

Bu yönetimin eseridir!!!!

GS TV de Nonda golü atmadı demi daha.Bende hala atmadı da

Galatasaray.com daki acayip takılıyo ya..

riskli, çok çok kötü, of of fena bi transfer. bu kadar riske de girilmez ya! bonservisine 14 milyon euro vermeliydik, 3,5 yılllık sözleşmeyi dayamalıydık. sonra fifa cas falan bi şekil kovalardık iyi çıkmazsa.

yaş olarak da çok genç, daha oturaklı en az 28 yaşında olacak ki kişiliği otursun.

sonra direkt brezilya'dan almadık, çok riskli. bakınız ligimize direkt brezilya'dan gelenler süper, ve kesin başarılı oluyorlar, risk ise sıfır (0). bu kardeş ingiltere'den gelmiş, bakalım gerçek brezilyalı mı? şüpheli? evet, oldukça. lincoln'ü hatırlayın, hatırladınız mı? yaa...

ayrıca, en son olarak en önemlisini sakladım: adam türk değil! eğer risk alınacaksa 4 milyon euro falan verip en azından trabzon'da falan tutunamamış bir forvet alabilirdik. bu hiç kimsenin bilmediği manchester, liverpool şehrinde falan tutunamamış. yani bu ne demek: kapalı kutu! türk olmayan bir kapalı kutu! hakan ünsal'ım, en iyisini sen söyleyeceksin eminim. ben burada virgülü koyuyorum ve sözü hakan'a bırakıyorum (,)

Ulan Sabri sağ bek oynuyor orta sahada pres yapıyor.:D

jo çok çok iyi transfer ama içimde hep carew için bi umut vardı. ne güzel olurdu bu takıma carew. nese artık genç forvetimiz hep başarılı olur umarım

Ara transferde bu kadar çok yabancı almak ilginç. Takımın ahengi bozulmaz umarım.

Feldkamp donemınde de Skibbe donemınde de Rijkaard'da da Takım Olamamıstık zaten. Sadece Skibbe zamanında ekim-aralık periyodunda derli toplu oynuyorduk.

Ne despotik Feldkamp ne de yumusak Skibbe ne de Rijkaard takım kimyasını oturtamadı zaten. Sebepleri baska konu. Bence yanlıs trasnferler, linde lincoln elano, 2 yıl sag bek yoktu. yaslı nondayla 2 yıl sozlesme uzatma, kazma on liberolar vs.

Bu yuzden bu kadar cok TRANSFER yapılsa bile olmayan takım kimyası bozul(a)maz.

haldun üstünel de geliyomuymuş yaaa :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt