Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

aha baglanıyor galiba

eğer dos santosu da kiralarsak büyük ihtimal sezon sonu şamp. liginden gelen paralar ve yayın gelirleri gibi gelirlerle sözleşmelerdeki opsiyonlardan yararlanılıp bonservisleri alıncak:) tabii dos santos belkide bonservisle alınır sadece jo bu şekil olur. bekleyip görücez...:D

Ntvspor spikeri de söyledi;Dos Santos gündemde diye

Dos Santos gelmesin. O kadar kanat adamını ne yapacağız? Felipe Melo gelsin. Hazır adamın taraftarla arası da bozuk. :)

Arkadaşlar Adnan POLAT seçimde liselilerin oyununa gelir ve başkanlıktan düşerse, yerine özhan canaydın falan gelirse Galatasaray taraftarı bu mevzuda ne yapacaktır o önemli şuan. jo lar gelir gider böyle yönetim başka ne zaman gelir.

bu konuyu tartışalım ultraslan falan bir şeyler yapsın liseliler öyle çekinsin ki Adnan POLAT açık ara farkla seçilsin inanın aklım almıyor seçilemediğini şoka girerim her şey biter o an.

Yıkarız klübü. Taraftaın baskısından çekinirler o iş zor.

Yavaş Haldun baba; yaza da nöbet kalsın :asd:

arkadaslar Madrid maclarinda hangi forvetlerle oynayacagiz acaba?

Nonda yeter mi Nonda giderse Dos Santos forvet oyuncusu degilki?

Babel gelsin hem kanat hem santrafor.:D

Beyler Halil felan gelmez,gelirse Guiza ile Semih'in yanına Gökhan Ünal'ı almak gibi olur:D

Bence Dos Santos!!!

Dos Santos gelmesin. O kadar kanat adamını ne yapacağız? Felipe Melo gelsin. Hazır adamın taraftarla arası da bozuk. :)

Sene başında 20 milyon euroya aldıkları adamımı verecekler :) Hem bu kadar Brezilyalı yeter yahu. Fildişili adam lazım şimdi keşke Romarici alsak.

Seni göremedim renktaş pardon :)

Ben de 35 saat falan uyumamıştım. Uyudum açıklandı :)

Ben en üzüldüğüm olay neill'da oldu bir gün yolculuğum vardı 8 saatlik yola çıktım neill açıklandı o günden beri 4-5 saat uyuyorum saat felan kuruyorum :D :D

Nonda ile anlaşmaya bakar.Nonda giderse 1-2 güne Santos da gelir

2 Brezilyalı yeter dostlar.Fazlası zarardır.

arkadaslar Madrid maclarinda hangi forvetlerle oynayacagiz acaba?

Nonda yeter mi Nonda giderse Dos Santos forvet oyuncusu degilki?

O iş kafamı karıştırıyor bence Nondadansa Kewell daha iyi oynar. Nonda kesinlikle oynamasın. Ek bir Türk alınır belkii Mesela Halil.

Dos santos'a bende hastayım ama gelmesin ya zaten kewell-keita-arda'dan biri yedek bide santos gelirse abartı olur öncelikle pas yapabilen o.saha lazım hitzlsperger totemine mi başlasam sözleşmeside bitcek :D

Benimki tabiki sadece bir dilek. O tarz bir adam istiyorum. Romaric'te fena olmaz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt