Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

muhammet ben karasal yayından izliyorum mümkünse oradan izle

ne santos u artık, koyarız Nonda yı oynar Atletico maçında.

Denizli Bld. maçında ayakta duramayan adamı mı oynatacağız. O genç Santos oynasın rakibi yorar en azından. Nonda anca küçük maçlarda gol atar artık. Hangi büyük maçta attı ki zaten.

Düşünsenize,Dos Santos da gelirse yaz ayları çok sıkıcı geçecek :D

Sadece leo gider,başka hiçbir yabancıyı gönderemeyiz :D

hamiti,nurişahini bide mesut özili alırız.

ayrıca bu oyuncuları almak nedense daha zor oluyor. hepsi artist (örnek yıldıray)

bi hava bi hava.

Hayırlı olsun. Seneye Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Bu sene lig şampiyonluğu herşeyden önemli bizim için. Mutlaka şampiyon olmamız gerek. Ve sanırım bu transfer bunun için yapıldı, ayrıca Madrid'i geçersek diğer turlarda da oynayabilecek.

Teşekkürler Haldun Üstünel, marka değerimizi 2-3'e katladığın için.

Anelka,Wenger,Ireland...

Lucescu 7-8 Brezilyaliyla geçen sene UEFA'yi almadimi?

Her Brezilyali fenerli karakteri yoktur diye dusunuyorum. Yani bir genelleme yapiyorsun. Mesale Avrupa'da Türk'lerin hepsi agresif diye genelleme var dogrumu? Her Türk agresif'mi? Her Brezilyali karaktersizmi?

ilk mesjımda yeni transferimize Başarılar Diliyorum..Umarım uzun yıllar başarılı bi şekilde terletir asil formamızı...Meraba Renkdaşlar :))))

Hayırlı olsun. Seneye Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Bu sene lig şampiyonluğu herşeyden önemli bizim için. Mutlaka şampiyon olmamız gerek. Ve sanırım bu transfer bunun için yapıldı, ayrıca Madrid'i geçersek diğer turlarda da oynayabilecek.

Teşekkürler Haldun Üstünel, marka değerimizi 2-3'e katladığın için.

Arkadaşım nasıl oynayabilecek diğer turlarda Allah aşkına kim uyduruyor bunları.

Belki de Kewel ile anlaşamamışızdır. Santos'ta gelirse bu durumu çıkartabilirim.

Denizli Bld. maçında ayakta duramayan adamı mı oynatacağız. O genç Santos oynasın rakibi yorar en azından. Nonda anca küçük maçlarda gol atar artık. Hangi büyük maçta attı ki zaten.

küçük maçlarda bile atamıyor. 5 gol olan bi maçta gol atamayan bi forvet. girdiğipozisyon sayısı 6. gol 0.

Antu'da birisi Haldun Üsünel'in Almanaya gittiğni iddia etmiş,demekki Hamit geliyor.

bu dos santos kim bilgi verin lütfen ben bilmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt