Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Ayrıca Baros kabul etmez böyle birşeyi ve Baros gidersede ağlarım :D

Ne Baros'u ne dondurması be yakarım bu gezegeni yakarım..

Rahat olun renkdaşlar Baroş feshedilmez nonda ve linde yolcu olur.Ben aslında istemiyordum dos santosu ama Rijkaard'ın eski öğrencisi messi-bojan-dos santos üçlüsünden birisi eğer hocamız istiyorsa harikalar yaratacağına eminim bildikleri vardır eğer orta saha almazlarsa dos santosu alırlarsa.Bizden daha çok futbolu bildiklerine eminim içimiz rahat olsun saygılar.

Yapma Üstünel Nonda gitse bile alma santosu. Kanatlarımızın hepsi ondan daha iyi.

Altıntopları kap gel:)

Arkadaşlar Transfer Nöbeti topici açılmıcak mı ya?

Haldun baba bize ortasaha alsana bi tane en DeJong'undan :)

kimileri haldun abimize yazıyor yaw bırakın adam herşeyi düşünmüştür.

hem bu medyaya yalancı dersiniz hemde iki dak. bulup uydurduklarına inanırsınız.

ortalıgı bulandırmayın.yeter meter diyerek.biraz keyfini sürün merak etmeyin bu yönetim

sıfırdan buralara geldi ve kötü bi durumda b planları vardır. siz desteğe bakın.

bu arada uA besteside manyaktı :D caney caney caney jo jo jo :D

Kanatlarda oynayabilecek adamlar:

Arda, Keita, Kewell, Caner ve hatta Jo (sol açık oynamışlığı vardır milli takımda)

şimdi ekle bunlara Dos Santos. Birinin morali berbat olacak bir kere o kesin.

Sonra madem Santos'u istiyorsun Nonda'yı yollamalısın.

Peki takımın en etkili adamlarından Keita kaç dil biliyor? Bir, fransızca.. Takımda başka kim fransızca biliyor? Nonda.. Keita daha yeni mi uyum sağlamaya başladı? Evet.

Nonda gidince o morali bozulanlara Keita'yı da ekle, Lyon'da morali bozukken ki performansını hatırla..

Sezon sonunu bekleseler iyi olur kanat transferi için.

Peki sence yönetim niye acele ediyor bu transfer için?

yahuu Leo gider Nonda giderrrr..ne Barosu yav o mümkün degil olanak dışıı....

Transferde en güvenilen isim Mehmet Şenol'dur. Onu takip edin.

Son entry "Heyecan devam ediyor."

Bence mutlaka bir transfer daha yapılacak. Baros gönderilmez, gönderemezler. Kafanıza takmayın. Eğer bir transfer daha düşünülüyorsa Nonda-Linderoth ikilisi gönderilecek.

Baroşun 2 senelık daha sozleşmesi var zaten aga 2 ay sonra gelıcek.........leo da gidebilir :D

Dos Santos+Hamit desem millet hass... der istediğim bu deyim :D

Franco

Sabri-Servet-Lucas-Hakan

Mustafa-Elano-Arda

Keita-Jo-Kewell

beyler sanırım dos santos da bitmiş daha önceden söylemiştim jo+dos santos diye duyum aldım diye, arkadaşım yine konuşmuş cumartesi dos santos büyük ihtimal geliyor, nonda+linderoth yarın fesh demiş adam

hiç istemiyorum dos santosu desem yalan olur ama o parayla ortsaha istiyorum =(

Kanatlarda oynayabilecek adamlar:

Arda, Keita, Kewell, Caner ve hatta Jo (sol açık oynamışlığı vardır milli takımda)

şimdi ekle bunlara Dos Santos. Birinin morali berbat olacak bir kere o kesin.

Sonra madem Santos'u istiyorsun Nonda'yı yollamalısın.

Peki takımın en etkili adamlarından Keita kaç dil biliyor? Bir, fransızca.. Takımda başka kim fransızca biliyor? Nonda.. Keita daha yeni mi uyum sağlamaya başladı? Evet.

Nonda gidince o morali bozulanlara Keita'yı da ekle, Lyon'da morali bozukken ki performansını hatırla..

Sezon sonunu bekleseler iyi olur kanat transferi için.

Emre, hocam Dos Santos zaten alınırsa bu ileriye dönük bir hamle olur. Arda, Kewell ikilisinden birisi sezon sonu ayrılacak demektir. Eminim bilinçli hareket ediliyordur. Çünkü unutmamamız gereken birşey var, bu takım artık Rijkaard'ın takımı ve ona güvenmeliyiz.

Yav boşverin yabancıyı.Halil+Hamit gelsin.

Ya Dos Santos nasıl gelecek tamam iyi oyuncuda yabancı kontenjanı tamamlandı,Baros'un sözleşmesini ellettirmeyiz :mad: sadece dondurma olabilir o kadar...

Baros'un sözleşmesi fesh falan edilmez, eğer sakatlığı uzun sürecekse sözleşmesi dondurulabilir, bu karşılıklı anlaşarak yapılabilirse de Baros'la aramızda problem yaratmaz, sene sonunda Nonda gidince rahat rahat döner Baros, tabi tekrar söylüyorum sağlık problemi uzun sürecekse, yani zaten sezon sonuna kadar çok uzun bir süre zaten oynayamayacaksa...

Bunda da problem yok, aksine çok mantıklı olur. Baros'un daha suda koşulara başlama süresi minimum 1,5 ay... yani şubat bittikten sonra... ondan sonra da heralde minimum 1-2 hafta sonra takımdan ayrı sahada antrenmanlara başlar... sonra 1-2 hafta sonra takımla antrenmanlara başlar... sonra 2-3 maç sonradan falan girer... yani topladığımız zaman Baros'a en az 2,5 ay kadar ilk 11 yüzü yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt