Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

bence Dos Santos Kewell ın sezon sonu gitme ihtimaline karşı alınıyor Baros un sözleşmesi delgado gibi yarım sezon dondurulabilir sezon sonu Nonda gider...Kewella görede sene sonu bir yabancı transfer yapılır.Yaz transfer döneminde daha çok yerli transfere önem verilecek

Hamit, Halil, Sercan ... bu tarz oyuncular olabilir.Benim düşüncem böyle...

Hamit Nuri Gökhan İnler üçünden biri gelsin yabancı sorunu da olmaz :evilsmile:

Antu'dan Alıntıdır.

Jo benim çok beğendiğim bir futbolcu olmasına rağmen sizin içinizdeki niyeti bu kadar belli etmeyin bari. Ben bu futbolcular içinde kariyerinde real arsenal m. city liverpool chelsea gibi takımlar bulunan anlelka ayarında bir forvet göremiyorum‚ Yada brezilya milli takımının kaptanlığını yapmış futbol oynadığı her takımda 0‚5 gol 0‚5 asist ortalamasıyla oynayan bir alex te göremiyorum. Yada her sezon sadece ligde ortalama 15 gol atan bir sol açık olan tuncayda göremiyorum. Yada türkiye tarihinin belkide en iyi orta saha oyuncusu appiah ayarında bir oyuncuda göremiyorum. Hücum demek GOL demektir. Bu saydıklarının senede attığı gol sayısını alex tek başına gol ve asist toplamında yakalıyordur Anelka appiah tuncayda fazladan sizin olsun

Çok sinirim bozuldu bu yoruma.Birisi ''jo baros nonda elano keita arda kewell gelmiş geçmiş en iyi hücum rotasyonudur!'' diye yazmış.Böyle bir yorum yapıyorsun bari şuan takımınızda olanlar hakkında bir yorum yap ama yapamazki bu yeteneklerde oyuncu yok fenevde.Gitmiş şimdi başka takımlarda olan eski futbolcuları hakkında yorum yapıo.Üye olucaktım küfrü basıcaktım.hırslarından ne yorum yapıcaklarını bilmiyor artık bunlar.:mad:

Baros'un sözleşmesi askıya alınabilirmiş.

Santos degil de, Toulouse'den Moussa Sissoko'yu getirebilsek... Ah ah.

Onu bırakında bu transferler sık gelmeye başladı hakkaten olan taraftara oluyor durup durup havalimanına gidiyorlar :) . Bakalım nereye kadar sürecek bu tatlı eziyet :D .

Ya hemen cellalenmeyin ya:) Akil var mantik var.Baros gönderilir mi hic?

Dondurma kelimesini kovmak mi sandiniz yoksa?Anlamadim ki.Ayrica bu bile kesin degil.

Baros bu takimin en önemli futbolcusudur.Biraz düsünün ilk önce ya

Transferde en güvenilen isim Mehmet Şenol'dur. Onu takip edin.

Son entry "Heyecan devam ediyor."

Bence mutlaka bir transfer daha yapılacak. Baros gönderilmez, gönderemezler. Kafanıza takmayın. Eğer bir transfer daha düşünülüyorsa Nonda-Linderoth ikilisi gönderilecek.

Linde gitsin ona sözüm yok. Ama diğer isimler olmaz. En kötü olasılıkta Lincoln 'ün parasını biz verip, başka takıma kiralayalım.

Forvet yokken Nonda gönderilir mi yahu?

Baros'un sözleşmesi iptal edilemez,böyle bir ihtimali akla getirmek bile mantıksızlıktır.Sadece dondurulabilir.Yerine başkası gelir,sene sonu Nonda gider Baros döner.Ancak yerlerine ille adam alınacaksa kesinlikle Dos Santos olmamalı.Hücum hattı zaten yeteri kadar güçlü oldu artık.Hatta hiç alınmasa bile idare edebiliriz.Yine de gelirse oha,yuh,çüş gibisinden her türlü kelimeyi kullanırım.

Hangi tezahurat daha iyi ?

Laylaylaylay Jo Alves mi ?

Jo Jo Jo Alves Alves Alves mi ?

delgado'yla baros aynı değil biri yıldız, biri yıldız olamamış bir oyuncu.

delgado giderim derse sorun olmaz, baros giderim derse ne olur bir düşün

Arkadaşlar bence Hamit ya da halil gelecek.

Şu anda istediğim iki şey var.

1.Zenci bir ortasaha veya Hitzlsperger tarzında beyaz bir ortasaha dos santos olayına girmek büyük bir risk olur alalım box to box oyuncumuzu şampiyonluğun ve avrupada en kötü yarı finalin tadını çıkaralım.

2.Jo'nun satın alma opsiyonu

Nuri gelmez kesinlikle unutun nuri yi iyi biliyorum gelmiyecegini ama suda varki kendisi koyu bir gs taraftari dir acik ve net

antu dan bir yorum arkadşlar ::

Galatasaray da hileli fm takımı gibi oldu

:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt